Backspace Escape Room
Amsterdam  

Vergaderzaal: 1 – 15 personen

Lounge/presentatieruimte: 2 – 45 personen

 • Highlights

  2 zalen
  2 – 45 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  Vergaderzaal

  Capaciteit: 1 - 15 personen
  Onze lichte en moderne vergaderruimte is geschikt voor 15 personen. Gebruik onze ruimte voor presentaties, trainingen, brainstormsessie of vergaderingen. We kunnen de zaal in verschillende opstellingen indelen. Het gebruik van de WIFI, beamer en flip-over zit inbegrepen in de huurprijs. Ook zijn koffie, thee en water inclusief.
  Inklappen
  Onze lichte en moderne vergaderruimte is geschikt voor 15 personen. Gebruik onze ruimte voor presentaties, trainingen, brains…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  U-vorm 15
  Blok 15
  Theater 15
  School 15
  Boardroom 15
  Diner 15
  € 37,50 per uur
  € 95 per dagdeel
  € 175 per 2 dagdelen
  € 250 per 3 dagdelen

  Offerte

  Lounge/presentatieruimte

  Capaciteit: 2 - 45 personen
  Een lichte en moderne ruimte voor maximaal 45 personen. We kunnen de ruimte indelen voor presentaties, diner of een borrel. Het gebruik van de WIFI, beamer en flip-over zit inbegrepen in de huurprijs. Ook zijn koffie, thee en water inclusief.  De lounge is ingericht met een lange houten tafel met stoelen, een aantal kleinere tafels met stoelen en met banken. We kunnen de zalen in verschillende opstellingen indelen.
  Inklappen
  Een lichte en moderne ruimte voor maximaal 45 personen. We kunnen de ruimte indelen voor presentaties, diner of een borrel. H…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  U-vorm
  Blok
  Theater
  Boardroom
  Receptie 45
  Diner 45
  € 60 per uur
  € 150 per dagdeel
  € 275 per 2 dagdelen
  € 400 per 3 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  vanaf € 2,50 p.p. per uur
  Lunch
  vanaf € 12,50 p.p.
  Diner
  vanaf € 19,95 p.p.
  Borrel
  vanaf € 7,50 p.p.
  Frisdranken/sappen
  O.b.v. nacalculatie
 • Inrichting en sfeer
  Onze vergaderruimtes en algemene ruimtes zijn modern ingericht. Er is veel licht in alle ruimtes die wij verhuren, doordat alle kamers grote ramen hebben. We zijn open sinds mei 2017, dus je vergadert in mooie nieuwe vergaderzalen. Op onze locatie zit ook een escape room, maar hier heb je totaal geen last van in onze vergaderruimtes. Het is juist een mooie aanvulling voor bedrijven die een teambuildingsactiviteit willen doen. Onze vergaderruimte is geschikt voor maximaal 15 personen, de andere ruimte voor maximaal 45 personen. Beide ruimtes kunnen we in verschillende opstellingen inrichten. De grootste zaal heeft een grote houten tafel en verschillende kleine tafels. De kleinere zaal heeft een aantal losse tafels die in een ovaal zijn gezet. Inklappen Onze vergaderruimtes en algemene ruimtes zijn modern ingericht. Er is veel licht in alle ruimtes die wij verhuren, doordat alle kamers grote ramen hebben. We zijn open sinds mei 2017, dus je vergadert in mooie nieuwe vergaderzalen. Op onze locatie zit ook een escape room, maar hier heb je totaal geen last van in onze vergaderruimtes. Het is juist een mooie aanvulling voor bedrijven die een teambuildingsactiviteit willen doen. Onze vergaderruimte is geschikt voor maximaal 15 personen, de andere r… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Onze locatie is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen een paar minuten vanaf de A10 en de A5 bij ons voor de deur. Op ons terrein kun je gratis parkeren. Op straat is het betaald parkeren. Je betaalt maar 0,10 per uur. Kom je met de trein? We zitten op 1 kilometer lopen vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk. Je loopt er in iets meer dan 10 minuten heen. Met de metro kan je metrolijn 50 nemen en stap uit bij halte Isolatorweg. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. Met de bus kan je buslijn 22 nemen en stap uit bij halte Contactweg of Kabelweg. Vanaf deze haltes is het nog 2 minuten lopen. Inklappen Onze locatie is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen een paar minuten vanaf de A10 en de A5 bij ons voor de deur. Op ons terrein kun je gratis parkeren. Op straat is het betaald parkeren. Je betaalt maar 0,10 per uur. Kom je met de trein? We zitten op 1 kilometer lopen vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk. Je loopt er in iets meer dan 10 minuten heen. Met de metro kan je metrolijn 50 nemen en stap uit bij halte Isolatorweg. Vanaf daar is het ongeve… Lees meer


  Eten en drinken
  Je huurt onze vergaderruimte inclusief gratis wifi, koffie en thee en parkeren. We kunnen ook een lekkere lunch aanbieden. Wij beschikken daarnaast over een volledige bar. We schenken koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Het is mogelijk om per drankje af te rekenen of om de drankjes van tevoren af te kopen. Ook een diner is mogelijk in onze lounge.


 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Printer
  Kopieerapparaat

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Coaching
  Cursus
  Dineren
  Lunchen
  Presentatie
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 2 vergaderruimtes
  Geschikt voor gezelschappen van 2 tot 45 personen
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Locatie exclusief af te huren

  Sfeer en inrichting

  Modern
  Design
 • Adres

  Transformatorweg 30A, Amsterdam (Noord-Holland)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Nabij openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Afstand tot snelwegen

  A10  (0,4 km)
  A5  (0,7 km)
  A200  (1,0 km)
  A8  (3,4 km)
  A4  (5,9 km)
  A7  (6,7 km)
  A9  (7,4 km)
  A2  (7,8 km)
  A1  (8,7 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 50 meter van de entree
  10 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Amsterdam Sloterdijk: 1 km
  Station Amsterdam Centraal: 3,6 km
  Station Amsterdam Lelylaan: 4,1 km
  Station Zaandam: 5,7 km
  Station Amsterdam Zuid: 6,1 km

  Nabij gelegen steden

  Amsterdam (centrum): 3,5 km
  Zaanstad: 6,2 km
  Amstelveen: 10,3 km
  Haarlem: 14,4 km
  Naarden: 23,4 km
 • Teambuilding

  Wij hebben verschillende mogelijkheden om een perfecte teambuilding te doen. Speel een escape room met je collega's of los ons spannende groepsspel op! Het zijn beide perfecte teamactiviteiten. Wil je een volledig programma aan teambuilding doen, kies dan voor beide activiteiten. Eventueel in combinatie met de huur van een van onze vergaderruimtes.

  Spelen escape room

  Het spelen van een escape room is een perfecte activiteit voor teambuilding. Om te kunnen ontsnappen is het namelijk essentieel om samen te werken, te communiceren, creatief te zijn en als team bezig te zijn. Wij hebben 4 verschillende escape rooms. Per escape room kunnen 2 tot 6 mensen tegelijk spelen. In onze Mindcrime escape room is het zelfs mogelijk om met 2 teams tegen elkaar te spelen.
  Prijs op aanvraag
  2 – 48 personen
  Offerte!

  Spelen groepsspel met analyse coach

  Wil je graag ontdekken hoe jullie als team of bedrijf samenwerken en wat jullie hierin kunnen verbeteren? Speel dan ons spannende groepsspel. Het is net alsof je een escape room speelt, maar dan aan een tafel samen met je collega's. Terwijl jullie bezig zijn om alle oplossingen te vinden, analyseert onze coach jullie groep. Ze kijkt naar hoe jullie communiceren, welke rollen jullie aannemen en hoe jullie samenwerken. Na het spelen van het spel deelt zij haar analyse met jullie.
  Prijs op aanvraag
  2 – 48 personen
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Backspace Escape Room
0.0325