Kasteel Huize Harmelen
Harmelen   (regio Utrecht)

Kasteelkamer: 2 – 10 personen

Kasteelkamer: 2 – 10 personen

Kasteelkamer: 2 – 10 personen

Kasteelkamer: 2 – 10 personen

Donjon: 2 – 30 personen

Donjon: 2 – 30 personen

Donjon: 2 – 30 personen

Donjon: 2 – 30 personen

Donjon: 2 – 30 personen

Donjon: 2 – 30 personen

Donjon: 2 – 30 personen

 • Highlights

  2 zalen
  2 – 30 personen
  Kasteel

  Aanwezige zalen + tarieven

  Donjon

  Gift! Jubileumjaar Kasteel Huize Harmelen: 25% korting op alle frisdranken, sappen, wijnen en bieren! Geldig voor bijeenkomsten die plaatsvinden vóór 31 december 2024. Deze aanbieding kan nog worden geboekt tot 31 december 2024.

  (niet geldig icm met andere kortingsacties)


  Capaciteit: 2 - 30 personen
  De Donjon is geschikt voor maximaal ca 30 personen. De Donjon heeft een oppervlakte van 60 m2. WIFi, whiteboard en flipovers staan kosteloos tot uw beschikking.
  Inklappen
  De Donjon is geschikt voor maximaal ca 30 personen. De Donjon heeft een oppervlakte van 60 m2. WIFi, whiteboard en flipovers…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm 30
  Blok 30
  Theater 35
  Cabaret 35
  School 35
  Receptie 45
  Diner 30

  Kasteelkamer

  Gift! Jubileumjaar Kasteel Huize Harmelen: 25% korting op alle frisdranken, sappen, wijnen en bieren! Geldig voor bijeenkomsten die plaatsvinden vóór 31 december 2024. Deze aanbieding kan nog worden geboekt tot 31 december 2024.

  (niet geldig icm met andere kortingsacties)


  Capaciteit: 2 - 10 personen
  De Kasteelkamer, met terras aan slotgracht, is geschikt voor maximaal 10 personen. De Kasteelkamer heeft een oppervlakte van 40 m2. WIFI, whiteboard en flipovers staan kosteloos tot uw beschikking.
  Inklappen
  De Kasteelkamer, met terras aan slotgracht, is geschikt voor maximaal 10 personen. De Kasteelkamer heeft een oppervlakte van…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  Blok 10
  Receptie 25
  Diner 12
 • Vergaderarrangementen

  Voor ieder gewenst arrangement maken wij binnen 24 uur voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Ontbijt, lunch, diner, luxe borrel. etc: wij regelen het voor u.

 • Inrichting en sfeer
  Vergaderen kunt u overal, maar als u iets bijzonders wenst kiest u voor Kasteel Huize Harmelen! Kasteel Huize Harmelen is een sfeervol kasteeltje voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops gelegen in het midden van de Randstad, goed te bereiken, met voldoende eigen gratis parkeergelegenheid en volledige privacy. U kiest voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting in een eeuwenoud (anno 1270) daterend kasteeltje met vergaderruimte die u zal inspireren. Daar waar er nog te veel ondernemers zijn die concessies doen aan kwaliteit en gastvrijheid, kunnen wij u garanderen dat wij dat nimmer zullen doen! Primair uitgangspunt bij onze totale MVO bedrijfsvoering is dat wij er naar streven om op het gebied van locatie, sfeer, persoonlijke benadering service en verzorging, toonaangevend te zijn. Wij willen onze gasten een optimale beleving bieden, zodat deze na een constructieve dag met een gevoel van verfrissing en energie weer huiswaarts gaan. Binnen 24 uur de offerte! Inklappen Vergaderen kunt u overal, maar als u iets bijzonders wenst kiest u voor Kasteel Huize Harmelen! Kasteel Huize Harmelen is een sfeervol kasteeltje voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops gelegen in het midden van de Randstad, goed te bereiken, met voldoende eigen gratis parkeergelegenheid en volledige privacy. U kiest voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting in een eeuwenoud (anno 1270) daterend kasteeltje met vergaderruimte die u zal inspireren. Daar waar er nog te vee… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Welkom bij Kasteel Huize Harmelen, gelegen in het midden van de Randstad. Huize Harmelen is een sfeervol en uniek kasteel, goed bereikbaar en met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Kasteel Huize Harmelen is gelegen in het Groene Hart van Nederland. De gronden rondom hebben een bosachtig karakter, afgewisseld door boomgaarden en weilanden. De geschiedenis van het kasteel gaat terug tot in de Middeleeuwen. In het jaar 1270 is de woontoren gebouwd, de zogenaamde Donjon. De gewelven zijn authentiek en verkeren in uitstekende staat. Geniet van de rust van de omgeving, onze persoonlijke aandacht en culinaire verrassingen. Ervaar Kasteel Huize Harmelen. Reeds vanaf 2006 bent u bij ons van harte welkom! Inklappen Welkom bij Kasteel Huize Harmelen, gelegen in het midden van de Randstad. Huize Harmelen is een sfeervol en uniek kasteel, goed bereikbaar en met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Kasteel Huize Harmelen is gelegen in het Groene Hart van Nederland. De gronden rondom hebben een bosachtig karakter, afgewisseld door boomgaarden en weilanden. De geschiedenis van het kasteel gaat terug tot in de Middeleeuwen. In het jaar 1270 is de woontoren gebouwd, de zogenaamde Donjon. De gewelv… Lees meer


  Eten en drinken
  Bij Kasteel Huize Harmelen wordt de volledige catering zichtbaar, ter plekke voor u klaargemaakt waarbij wij uitsluitend werken met dagverse (biologische) ingrediënten. Met speciale (dieet)wensen van onze gasten wordt uiteraard volledig rekening gehouden. Aan kwaliteit doen wij geen concessies. U bent de gehele dag door welkom in onze keuken waar u desgewenst ook kunt lunchen.


  Overnachten
  Deze locatie beschikt zelf niet over overnachtingsfaciliteiten. Voor meerdaagse sessies kan men desgewenst gebruik maken van het hotel in het dorp (ca 45 kamers). Deze is gelegen op 5 minuten loopafstand waarbij u eventueel de auto kunt laten staan bij Kasteel Huize Harmelen.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Coaching
  Cursus
  Dineren
  Heisessie
  Lunchen
  Presentatie
  Private dining
  Seminar
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 2 vergaderruimtes
  Geschikt voor gezelschappen van 2 tot 30 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 4 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Locatie exclusief af te huren

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten in de nabije omgeving
  Op slechts 500 meter afstand

  Sfeer en inrichting

  Monumentaal
  Historisch
  Luxueus
  Landelijk
  Agrarisch
  Huiselijk
  Zakelijk
 • Adres

  Kasteellaan 1, Harmelen (Utrecht)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Aan het water
  Bosrijke omgeving
  Landelijk
  Nabij openbaar vervoer
  Op het platteland
  Rolstoeltoegankelijk
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A12  (1,7 km)
  A2  (4,8 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Beveiligd parkeren
  30 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Vleuten: 3,1 km
  Station Utrecht Terwijde: 5,2 km
  Station Woerden: 5,2 km
  Station Maarssen: 6,3 km
  Station Utrecht Leidsche Rijn: 6,9 km

  Nabij gelegen steden

  Utrecht: 9,7 km
  Zeist: 18,7 km
  Hilversum: 20,1 km
  Gouda: 21,9 km
  Amstelveen: 23,6 km
 • Teambuilding

  Uw training, vergadering of workshop in Kasteel Huize Harmelen kunt u omlijsten met een verfrissende wandeling in de tuin of het omringende bos. Wenst u in uw programma een activiteit dan is dat uiteraard ook geen probleem, neem gerust contact met ons op via het contactformulier voor suggesties hieromtrent.

  The Big Green-Egg Workshop

  Nieuw is de mogelijkheid uw sessie te combineren met een spectaculaire barbecue: " The Big Green-Egg Workshop ". Een unieke manier van barbecueën, uitgevoerd door de absolute meester 'himself': Jeroen Hazebroek.
  Prijs op aanvraag
  Offerte!

  Wijnproeverij

  Wijnproeverij: “De tijd nemen om te genieten”, dat is waar het om draait bij Guillaume’s FijnProeverij. U in aanraking laten komen met de mooiste dranken en producten, te laten begrijpen en de verschillen te proeven tussen het ruime aanbod wat er in de wereld te verkrijgen is. Proeft u fijn met hem mee?
  Prijs op aanvraag
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Kasteel Huize Harmelen
0.4311