Kom vergaderen bij Kom vergaderen bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe en steun het park

Met ruim 5.400 hectare aan bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes is er binnen het Park voldoende ruimte voor uw evenement. Bij ons komt u vergaderen of organiseert u een inspirerende teamdag in een van onze moderne ontvangstruimtes, n kunt u lekker naar buiten om te genieten van de natuur. Uiteraard alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en volop service zodat het u aan niks ontbreekt!

Het Park Paviljoen in het centrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een gebouw met de nieuwste faciliteiten. Het is ruim opgezet, in een rustige omgeving die u een directe verbinding met buiten brengt. In de lichte, frisse en moderne ruimtes ontvangt u uw gasten, organiseert u een lunch of diner of vergadert u met voldoende afstand. De mogelijkheden zijn legio; wat dacht u bijvoorbeeld van een take-away lunch in een picknicktasje voor elke gast? U kunt bovendien te allen tijde gebruik maken van onze 1.800 gratis Witte Fietsen, die verspreid door het Park staan. Lunchen met lokale producten, midden in de natuur na een verfrissende fietstocht... als dat geen inspiratie oplevert?

Kom vergaderen en steun het Park!

Door bij ons te vergaderen, een teambuilding te organiseren, een brainstorm te houden of een heisessie te doen, draagt u bij aan de instandhouding van al het moois dat het Park te bieden heeft. Tegelijkertijd kunt u zelf natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Dankzij uw bijeenkomst zorgt u ervoor dat dit bijzondere gebied onderhouden blijft.

Wist u bijvoorbeeld dat het Park een prijs heeft gewonnen voor de best beheerde biodiversiteit in Europa? Sinds 1935 voert Het Nationale Park De Hoge Veluwe een zelfstandige exploitatie waarbij 90% uit eigen inkomsten bestaat, voornamelijk dankzij de betalende bezoekers. Elk bezoek zorgt ervoor dat de natuur behouden kan blijven, voor de toekomst. Waarvoor hartelijk dank!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier op Vergaderlocaties.nl op:
https://www.vergaderlocaties.nl/Het+Nationale+Park+De+Hoge+Veluwe+Otterlo.html

Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

0.0449