deVLOER geeft al 10 jaar de ruimte

In het najaar van 2010 stond Anne Kien, eigenaar van trainingsbureau Motivatio, in het oude waterzuiveringgebouw van Beiersdorf op de Creative Campus in Almere Buiten. Het was er koud, vies en het stonk naar stilstaand water. Kien was op slag verliefd. Wat niemand voor mogelijk hield, is haar gelukt.

Met haar eigen wensen in haar achterhoofd heeft zij de locatie ingericht. Kien "Als trainer werd ik vaak weggezet in zaaltjes met systeemplafonds en vieze koffie, allesbehalve inspirerend. Ik geloof dat je mensen juist in de watten moet leggen als ze belangrijke beslissingen moeten nemen of vaardigheden moeten aanleren, op een plek die inspireert en ruimte geeft aan fantasie. Die visie heb ik vertaald. deVLOER is uitgegroeid tot een vooraanstaande eventlocatie, won meermaals de award voor meest inspirerende vergaderlocatie en scoort al jaren een 9+ bij review-sites".

Anne Kien "We hebben de stilte door covid gebruikt om de locatie CoronaProof te maken en ons hele concept aan te passen. De dankbaarheid van onze gasten dat ze in kleine groepjes veilig bij ons terecht kunnen, is hartverwarmend. Dr doen we het voor!"


Feest
Op dit moment is het natuurlijk niet mogelijk ons jubileum fysiek te vieren maar we broeden op een groots en zonnig event na de zomervakantie. Deze mijlpaal is t bijzonder om stilletjes voorbij te laten gaan!

Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met deVLOER.

0.0348