Beeld en Geluid Den Haag introduceert eigen Online platform

Op het moment dat corona uitbrak zijn we bij Beeld en Geluid Den Haag direct gestart met het faciliteren van hybride en online events. Inmiddels zijn er met deze specialisatie meer dan 50 events verzorgd. Bij online events was de keuze voor een platform lastig maar daar bestaat inmiddels de ideale oplossing voor.

Hoe werkt een livestream?

Streams, webinar, platformen en applicaties.. Hoe werkt het precies? Denk aan een simpele setting van een camera en een microfoon. Beide apparaten nemen een signaal op en die komen samen in een webcast encoder. Daar komt weer een signaal uit. Dit is de live video ofwel een livestream. Deze stream wordt gestuurd naar diverse platformen zoals Vimeo, Youtube Live of bijvoorbeeld Zoom. Wil je interactie met je publiek en je event meer uitstraling geven? Publiceer jouw livestream dan op het platform van Beeld en Geluid Den Haag. Op dit platform zie je de livestream inclusief een chat, Q&A, polls etc. Zo verrijk je jouw online event met interactie en veranderen we jouw toeschouwers in deelnemers!


Vanuit Beeld en Geluid Den Haag

Ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke event platform is jouw online eventlocatie. Hier komt alle informatie en interactie samen: van programma tot break-out rooms, van chats tot streams. Ook wordt er een registratiemodule aangeboden inclusief de mogelijkheid om je voor break-out sessies vooraf aan te melden.


Subsessies

Subsessies en rondetafelsessies waarvoor deelnemers zich hebben aangemeld worden vanuit het platform automatisch gestreamd. Zo kunnen sprekers zich volledig richten op de inhoud. Deelnemers worden na de sessie automatisch weer teruggeleid naar het plenaire deel.

Moderators

Voor moderators die achter de schermen ingelogd zijn op ons platform is het een waar paradijs. Door de makkelijke structuur zie je gelijk waar je wat kunt doen en kan je makkelijk communiceren met je deelnemers. Snel een bericht aan je presentator sturen? Dat kan!


Compleet verzorgd

Wil je je hybride of online door Beeld en Geluid Den Haag laten verzorgen? Schakel ons dan niet alleen in voor onze mooie (studio) ruimtes maar ook voor onze kennis en levering van techniek en platform.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Beeld en Geluid Den Haag.

0.0516