Restaurant Vlaar enige Gooise nieuwkomer GaultMillau 2013

Op 31 oktober jl. werd GaultMillau 2013 in Maastricht gepresenteerd. Deze gerenommeerde restaurant- en hotelgids maakte daarbij ook de 59 nieuwkomers bekend waaronder één restaurant uit het Gooi; restaurant Vlaar uit ’s-Graveland.

Restaurant Vlaar is sinds drie jaar in s-Graveland gevestigd in het voormalige Wapen van Amsterdam, en timmert hard aan de weg. En niet zonder succes. Restaurant Vlaar heeft net haar tweede vermelding in de Lekker 2013 te pakken en nu dus ook een notering in GaultMillau. Het jonge bedrijf is er trots op om een bijdrage te leveren aan het positioneren van het Gooi als culinaire hotspot in de landelijke gidsen.

Met een toonaangevende keuken van culinair hoog niveau, wijnbar, loungebank, ruim terras en koetshuis voor vergaderingen en besloten diners is deze unieke vergaderlocatie ruim inzetbaar voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Bij dit stijlvolle en moderne restaurant draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit. De strak ingerichte keuken wordt geleid door Fabrice Patay. Deze Franse chef leidt samen met souschef Philip Toes het gedreven keukenteam. Beiden hebben ervaring opgedaan in topzaken als Troisgros (Roanne, Frankrijk), De Doelen (Muiden) en Karel V (Utrecht).

Basis is de klassieke Franse keuken met mediterrane invloeden. Er wordt met verse ingrediënten en kwaliteitsproducten gewerkt zoals oesters, truffel, kreeft, zeetong en coquilles. Alles is hier huisgemaakt en er wordt met de seizoenen mee gekookt.

De GaultMillau gids 2013 is zeer binnenkort online te bestellen via www.gaultmillau.nl/index.html

Wilt u meer lezen over of in contact komen met Restaurant Vlaar al vergaderlocatie of private dining locatie? Bekijk onderstaande link.

www.vergaderlocaties.nl/Restaurant+Vlaar+s-Graveland.html



Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met .

0.0320