Theehuis van Monet
Zaandam   (regio Zaanstad)

Theehuis: 1 – 12 personen

Theehuis: 1 – 12 personen

Theehuis: 1 – 12 personen

Theehuis: 1 – 12 personen

 • Highlights

  2 zalen
  1 – 12 personen
  Cultureel erfgoed

  Aanwezige zalen + tarieven

  Theehuis

  Capaciteit: 1 - 12 personen
  Het Theehuis van Monet, een prachtige en inspirerende locatie voor een vergadering, presentatie, creatieve sessie of andere leuke bijeenkomst. Grote vierkante vergadertafel, max. 12 stoelen.
  Inklappen
  Het Theehuis van Monet, een prachtige en inspirerende locatie voor een vergadering, presentatie, creatieve sessie of andere l…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm
  Blok
  Receptie
  € 35 per uur
  € 150 per dagdeel
  € 275 per 2 dagdelen
  € 350 per 3 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
  Lunch
  vanaf € 10,00 p.p.
  Borrel
  vanaf € 10,00 p.p.
  Frisdranken/sappen
  Inbegrepen bij zaalhuur
 • Inrichting en sfeer
  Het Theehuis van Monet, geschilderd door de wereldberoemde impressionist Claude Monet in 1871, is een prachtige locatie voor een vergadering, presentatie, creatieve sessie of andere leuke bijeenkomst. Het Theehuis bestaat uit 2 ruimtes: de later aangebouwde bijkeuken en het monumentale Theehuis met grote vergadertafel en de nodige vergaderfaciliteiten. In deze rustige ruimte, met een uniek interieur en sfeer, kunt u op een ontspannen manier vergaderen of presenteren. Het Theehuis is met zijn inspirerende karakter ook zeer goed bruikbaar voor brainstorm- of creatieve sessies. De locatie is geschikt voor maximaal 12 personen. Naast het Theehuis bieden wij ook de Zaankamer in het naast gelegen Luchthuis als vergaderlocatie aan. De Zaankamer biedt ruimte aan 1 tot 6 personen en heeft naast een vergadertafel en groot bureau, openslaande deuren naar een eigen steiger aan de Zaan. Ook deze ruimte is van alle comfort en gemakken voorzien en is een zeer prettige vergaderplek. Inklappen Het Theehuis van Monet, geschilderd door de wereldberoemde impressionist Claude Monet in 1871, is een prachtige locatie voor een vergadering, presentatie, creatieve sessie of andere leuke bijeenkomst. Het Theehuis bestaat uit 2 ruimtes: de later aangebouwde bijkeuken en het monumentale Theehuis met grote vergadertafel en de nodige vergaderfaciliteiten. In deze rustige ruimte, met een uniek interieur en sfeer, kunt u op een ontspannen manier vergaderen of presenteren. Het Theehuis is met zijn ins… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Het Theehuis ligt aan de Zaan, in een rustige tuin, midden in het centrum van Zaandam. Het terras met uitzicht op de sluis biedt (zomers) een heerlijke plek voor buiten-lunches. Parkeergelegenheid (betaald) en diverse restaurants zijn in de directe omgeving aanwezig. Het Theehuis ligt op 5 minuten loopafstand van NS-station Zaandam. De Zaankamer bevindt zich op de begane grond in het naastgelegen Luchthuis, met een eigen steiger aan de Zaan.


  Eten en drinken
  Het Theehuis is voorzien van een goed gevulde koelkast met drankjes, een Nespresso koffiemachine, een Bravilor koffiezetapparaat en waterkoker voor verse koffie & thee. Lunch (diverse broodjes, kaas, vleeswaren, fruit, rauwkost, melk & sap) of borrel na afloop? Wij zorgen ervoor!


 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer + scherm: € 25/dag

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Telefoontoestel

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 2 vergaderruimtes

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten in de nabije omgeving

  Sfeer en inrichting

  Monumentaal
 • Adres

  Westzijde 14D, Zaandam (Noord-Holland)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Aan het water

  Afstand tot snelwegen

  A7  (1,8 km)

  Parkeren

  Betaald openbaar parkeren

  Afstand tot treinstations

  Station Zaandam: 0,7 km

  Nabij gelegen steden

  Zaanstad: 0,9 km
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Theehuis van Monet
0.0588