Kreatief Pakhuis
Zaandijk   (regio Zaanstad)

De Zolder: 2 – 60 personen

De Zolder: 2 – 60 personen

De Opslag: 2 – 20 personen

De Lagedijk: 2 – 16 personen

 • Highlights

  4 zalen
  tot 80 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  Wij attenderen u graag op het tabblad arrangementen, voor de mogelijkheden qua cateringverzorging.

  De Lagedijk

  Capaciteit: 2 - 16 personen
  De Lagedijk; De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur. Een zaal met zeer veel daglicht en geschikt voor maximaal 16 personen. Flip-over en WIFI is standaard aanwezig. Uiteraard kunnen de overige presenatie middelen worden geplaatst.
  Inklappen
  De Lagedijk; De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur.…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  Blok 10

  Zaalhuur inbegrepen in de arrangementen
  Offerte

  De Opslag

  Capaciteit: 2 - 20 personen
  In deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 20 personen, met een wat luxe uitstraling, maar waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel die is gemaakt van oude vloerdelen die we bij het opruimen van het pakhuis vonden. Uiteraard kan de Opslag worden voorzien van een beamer, scherm en laptop. In het gehele pakhuis is een draadloze netwerkvoorziening, dus verbinding met internet is geen probleem.
  Inklappen
  In deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 20 personen, met een wat luxe uitstraling,…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm
  Blok 2
  Theater 20

  Zaalhuur inbegrepen in de arrangementen
  Offerte

  De Zolder

  Capaciteit: 2 - 60 personen
  De Zolder; De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ĎDe Zolderí en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken.  Het grote voordeel van deze zaal is ook dat er aangrenzend nog een ruimte zit waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Ook vanuit deze beide zalen is het uitzicht op de Zaanse Schans geweldig.
  Inklappen
  De Zolder; De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ĎDe Zolderí en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Deze ruimt…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm 25
  Blok
  Theater 75
  Cabaret 30

  Zaalhuur inbegrepen in de arrangementen
  Offerte

  De Woonkamer van Zaandijk

  Capaciteit: 2 - 50 personen
  Een deel van de eerste verdieping in het pakhuis is afgesloten, zodat er een ruimte is ontstaan waar max. 50 personen kunnen plaatsnemen. Het unieke aan deze ruimte is de zithoek en de aanwezigheid van de mooie houtkachel. Gedurende de bijeenkomst zal de kachel de ruimte heerlijk verwarmen en voor een gezellig sfeer zorgen. In deze ruimte staat standaard een flipover en is er uiteraard ook draadloos internet beschikbaar. Op verzoek kan ook hier een beamer, scherm en laptop worden geplaatst. Het voordeel van deze ruimte is dat deze gemakkelijk in diverse opstellingen kan worden ingedeeld.

  Deze ruimte wordt ook veelal gebruikt voor het nuttigen van de lunch en/of het diner.
  Inklappen
  Een deel van de eerste verdieping in het pakhuis is afgesloten, zodat er een ruimte is ontstaan waar max. 50 personen kunnen…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  Blok 25
  Theater 50

  Zaalhuur inbegrepen in de arrangementen
  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  De zaalhuur is bij deze locatie inbegrepen bij alle vergaderarrangementen.
  Inclusief zaalhuur, koffie, thee, water    
  € 29,50 p.p.
  Offerte
  • Inclusief zaalhuur
  • Inclusief WiFi
  • Inclusief flip-over met stiften
  • Inclusief koffie / thee / water
  • Inclusief zoete lekkernijen
  • Inclusief gratis parkeren
  • Van 6 t/m 60 personen
  Inclusief zaalhuur, koffie, thee, water, lunch    
  € 42,50 p.p.
  Offerte
  • Inclusief zaalhuur
  • Inclusief WiFi
  • Inclusief flip-over met stiften
  • Inclusief koffie / thee / water
  • Inclusief zoete lekkernijen
  • Inclusief lunch (Lunchbuffet)
  • Inclusief gratis parkeren
  • Van 6 t/m 60 personen

  Cateringtarieven

  Lunch
  vanaf € 13,50 p.p.
  Diner
  vanaf € 17,50 p.p.
  Borrel
  vanaf € 6,00 p.p.
 • Inrichting en sfeer
  Vergaderen aan de Zaan, daar komen de oplossingen vandaan!Eens in een ver verleden lagen hier de kwaliteitsdropjes en andere zoethouders van Klene te wachten op de fijnproever. De fabrieksterreinen en kantoorpanden werden gesloopt en het als magazijn/laboratorium in gebruik zijnde Pakhuis bleef eenzaam achter. Na jaren van leegstand heeft het Pakhuis een nieuwe bestemming gekregen. Door de mooie ligging aan de oever van de Zaan en tegenover de molens van de Zaanse Schans, kwamen al snel de aanvragen of er ook kon worden vergaderd. Vanaf dat moment is er hard gewerkt en zijn er diverse vergaderruimtes gecreŽerd, waarbij bijna iedere ruimte het zicht op de wereldberoemde molens van de Zaanse Schans heeft behouden. De authentieke sfeer van het pakhuis is daarbij bewaard gebleven. Oude balken, een houten vloer, en het uitzicht op de molens van de Zaanse Schans maken deze sfeer compleet. Door de grote diversiteit in stijlen en de aanwezigheid van meerdere zalen, is het vergaderen in het Kreatief Pakhuis vanaf het begin een enorm succes. Inklappen Vergaderen aan de Zaan, daar komen de oplossingen vandaan!Eens in een ver verleden lagen hier de kwaliteitsdropjes en andere zoethouders van Klene te wachten op de fijnproever. De fabrieksterreinen en kantoorpanden werden gesloopt en het als magazijn/laboratorium in gebruik zijnde Pakhuis bleef eenzaam achter. Na jaren van leegstand heeft het Pakhuis een nieuwe bestemming gekregen. Door de mooie ligging aan de oever van de Zaan en tegenover de molens van de Zaanse Schans, kwamen al snel de aanvr… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Het Kreatief Pakhuis is gelegen in Zaandijk, aan de oever van de Zaan en tegenover de molens van de Zaanse Schans. Het Kreatief Pakhuis ligt op korte loopafstand van het station Koog-Zaandijk. Er is een rechtstreekse verbinding naar station Utrecht en Amsterdam Centraal. Het Kreatief Pakhuis is vanuit de A8 snel bereikbaar. Het Kreatief Pakhuis beschikt over een eigen parkeerplaats. Vanaf Amsterdam richting Zaandijk heeft u over het algemeen geen file.


  Eten en drinken
  Wij kunnen voor u lunchbuffet, diverse warme en koude buffetten (bijv. Tappasbuffet, Satébuffet, Hollandse Pot) en borrelgarnituur verzorgen. Sinds kort hebben wij ook een eigen kok in huis!


 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer + scherm: € 25/dag

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Laptop

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 4 vergaderruimtes

  Locatie-faciliteiten

  Lift

  Sfeer en inrichting

  Modern
 • Adres

  Lagedijk 146B, Zaandijk (Noord-Holland)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Aan het water

  Afstand tot snelwegen

  A8  (1,3 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein

  Afstand tot treinstations

  Station Koog-Zaandijk: 0,9 km

  Nabij gelegen steden

  Zaanstad: 3,7 km
 • Teambuilding

  De bijeenkomst of vergadering kan natuurlijk altijd gestart, onderbroken of afgesloten worden met een leuke, kreatieve activiteit. Dit om de aandachtspunten te versterken, voor het groepsgevoel of gewoon om met iets leuks naar huis te gaan; van een gegraveerd glas tot een zelfgemaakte vergadertafel!

  Glas graveren

  Graveer een glas met je eigen ontwerp: een boodschap aan een vriend(in), het logo van je bedrijf, of een versiering zoals een bloem, dier of een naam. Je leert binnen een korte tijd hoe je de mooiste ontwerpen op een glas aanbrengt met een graveermachine. Aan het einde van de vergadering zal het drankje extra lekker smaken, Proost! ca. 1 uur.
  € 15,00 per persoon
  Offerte!

  MozaÔeken

  Een werkstuk in 1000 stukken. Het mozaÔeken is niet alleen weggelegd voor de echte kunstenaar, ook jij kan met gekleurde tegels, een hamer en lijm een voorwerp in kunst omtoveren. Maak het logo van je bedrijf op een grote plaat voor aan het gebouw, betegel een dienblad voor thuis of mozaÔek de koffietafel in de kantine met de namen van jullie team. ca. 2 uur.
  € 17,50 per persoon
  Offerte!

  Puzzels maken

  Puzzels maken is een echte teamwork-opdracht. Binnen je team moeten de taken worden verdeeld: het bij elkaar zoeken van de juiste stukken, het ontrafelen van de bouwtekeningen en uiteraard het nauwkeurig in elkaar zetten van de stukken. En tot slot het kraken van de hersens om de puzzel in elkaar te zetten. En vergis je niet: dit zijn puzzels van mega-formaat, die ook nog eens leuk staan in de bedrijfskantine. ca. 1,5 uur.
  € 20,00 per persoon
  Offerte!

  Hapjes maken

  Ook aan de maag wordt gedacht tijdens of na de vergadering. Een heerlijk workshop, waarin met een handomdraai diverse hapjes worden gecreŽerd onder begeleiding van een echte chef. Met verse producten zullen de meest smaakvolle hapjes op tafel verschijnen. De hapjes worden afgestemd per groep zodat iedereen kan smullen. Een heerlijke workshop om de vergaderdag mee te eindigen, eet smakelijk. ca. 1,5 uur.
  € 25,00 per persoon
  Offerte!

  Meubels maken

  Maak je eigen vergadertafel!, Een verrassende en ontzettend leuke samenwerkingsopdracht. Doordat jullie zelf het ontwerp maken voor het meubel heeft het zijn eigen verhaal. Je kan bijvoorbeeld de kenmerken van jullie bedrijf in het meubel verwerken, de namen van de makers, of handige verborgen laatjes waarin je papier en pennen opbergt. Wie neemt de leiding, wie heeft een verborgen creatief ontwerptalent en wie blijkt ontzettend goed te kunnen timmeren! ca. 2,5 uur.
  € 25,00 per persoon
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Kreatief Pakhuis
0.0513