Veld en Bosch
Leusden   (regio Amersfoort)

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

Het Souterrain: 2 – 12 personen

 • Highlights

  1 zaal
  2 – 12 personen
  Landgoed

  Aanwezige zalen + tarieven

  Het Souterrain

  Capaciteit: 2 - 12 personen
  Het Souterrain is de enige vergaderruimte op Veld en Bosch en is gelegen onder het woonhuis van de familie Meesters. Het Souterrain heeft een eigen ingang via een dubbele openslaande deur. Deze bereikt u via een fraaie besloten dieptetuin. Het Souterrain is landelijk luxe van karakter en straalt een huiselijke sfeer uit. In de ruimte is een grote vergadertafel aanwezig voor maximaal 12 personen, met beamer, scherm en flip over. Ook break out mogelijkheden binnen en buiten. Eigen sanitair.
  Inklappen
  Het Souterrain is de enige vergaderruimte op Veld en Bosch en is gelegen onder het woonhuis van de familie Meesters. Het Sout…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  U-vorm 12
  Blok 12
  Boardroom 12
  Diner 12
  € 130 per dagdeel
  € 220 per 2 dagdelen
  € 300 per 3 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen bevatten onbeperkt koffie/thee/lekkers, lunch, diner, en/of borrel. Vergaderarrangementen worden op uw verzoek samengesteld. Het is mogelijk om uw vergaderarrangement uit te breiden met externe activiteiten, zoals een boswandeling of paardencoaching.

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  vanaf € 2,00 p.p. per uur
  Lunch
  vanaf € 15,00 p.p.
  Diner
  vanaf € 49,50 p.p.
  Borrel
  vanaf € 7,50 p.p.
  Overnachten
  vanaf € 100,00 p.p.
  Ontbijt
  vanaf € 10,00 p.p.
 • Inrichting en sfeer
  Via een fraaie dieptetuin betreedt u langs een eigen ingang de ruime vergaderruimte. Deze is landelijk en luxe ingericht, met een Belgische hardstenen vloer, een grote houten vergadertafel, zithoek bij houtkachel, loungebank en eikenhouten buffettafel. Er hangt kunst aan de muur. U voelt zich direct thuis en op uw gemak in deze luxe, huiselijke omgeving, met uitzicht op dieptetuin en bos.


  Ligging en omgeving
  De vergaderlocatie bevindt zich in het bos nabij Amersfoort aan het einde van een lange privé oprijlaan. Hij is aan drie zijden omgeven door de bossen van het Landgoed Den Treek. Vanaf het erf loopt u direct de wandelroutes van Den Treek op. Op het domein zijn ook paardenstallen en weides aanwezig die het landelijke karakter verder verhogen. U bent de enige vergadergast dus een optimale privacy is verzekerd. De locatie ligt op slechts 2 minuten rijden vanaf afslag 5 van de A28 en is daardoor zeer snel bereikbaar. Inklappen De vergaderlocatie bevindt zich in het bos nabij Amersfoort aan het einde van een lange privé oprijlaan. Hij is aan drie zijden omgeven door de bossen van het Landgoed Den Treek. Vanaf het erf loopt u direct de wandelroutes van Den Treek op. Op het domein zijn ook paardenstallen en weides aanwezig die het landelijke karakter verder verhogen. U bent de enige vergadergast dus een optimale privacy is verzekerd. De locatie ligt op slechts 2 minuten rijden vanaf afslag 5 van de A28 en is daard… Lees meer


  Eten en drinken
  Het is mogelijk om bij uw vergaderarrangement ook maaltijden af te spreken, Veld en Bosch serveert desgewenst ontbijt, lunch, aangeklede borrel en diner. Bij lunch en diner worden verse gerechten geserveerd die door Josta Meesters zelf worden bereid. Veel bezoekers keren juist terug naar Veld en Bosch vanwege de kwaliteit en compleetheid van de maaltijden! Voor een vroege vergadersessie beginnen met het een ontbijt? U kunt genieten van heerlijk brood, croissants, beleg, vers sap. Als lunch serveren wij een versgebakken quiche, zelfgemaakte soep, luxe broodjes, gehaktballen van de keurslager. Een late snack na de bijeenkomsten? We laten u graag genieten van een assortiment aan warme en koude snacks inclusief dranken. Wilt u aan het eind van uw vergaderdag dineren? We kunnen een 3-gangen diner voor u verzorgen met huisspecialiteiten, afhankelijk van het seizoen, met bijpassende dranken. Inklappen Het is mogelijk om bij uw vergaderarrangement ook maaltijden af te spreken, Veld en Bosch serveert desgewenst ontbijt, lunch, aangeklede borrel en diner. Bij lunch en diner worden verse gerechten geserveerd die door Josta Meesters zelf worden bereid. Veel bezoekers keren juist terug naar Veld en Bosch vanwege de kwaliteit en compleetheid van de maaltijden! Voor een vroege vergadersessie beginnen met het een ontbijt? U kunt genieten van heerlijk brood, croissants, beleg, vers sap. Als lunch serve… Lees meer


  Overnachten
  Veld en Bosch beschikt ook over bed and breakfast faciliteiten. Het betreft in totaal 3 kamers met 6 slaapplaatsen. Deze zijn vooral gericht op echtparen, families en vrienden en lenen zich daardoor wat minder voor het "standaard" zakelijke gebruik.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover: € 20/dag
  Beamer + scherm: € 50/dag

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Locatie geschikt voor

  Cursus
  Dineren
  Golfen
  Heisessie
  Lunchen
  Overnachten
  Presentatie
  Private dining
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 1 vergaderruimte
  Geschikt voor gezelschappen van 2 tot 12 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 4 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Eigen cateraar mogelijk
  Deze locatie wordt altijd exclusief afgehuurd

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten bij deze vergaderlocatie
  Beschikt over 3 kamers
  Overnachten tot 6 personen

  Locatie-faciliteiten

  Zwembad

  Sfeer en inrichting

  Artistiek
  Luxueus
  Landelijk
  Huiselijk
 • Adres

  Waterlooweg 14, Leusden (Utrecht)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Bosrijke omgeving
  Nabij snelweg

  Afstand tot snelwegen

  A28  (1,4 km)
  A12  (5,5 km)
  A1  (7,7 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 50 meter van de entree
  12 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Amersfoort: 4,2 km
  Station Maarn: 5,7 km
  Station Amersfoort Schothorst: 7 km
  Station Soest Zuid: 7,1 km
  Station Soest: 7,5 km

  Nabij gelegen steden

  Amersfoort: 4,8 km
  Zeist: 9 km
  Veenendaal: 16,1 km
  Hilversum: 17,7 km
  Utrecht: 17,8 km
 • Teambuilding

  Op en rond Veld en Bosch zijn diverse teambuildingsactiviteiten mogelijk aangezien wij midden in de bossen gelegen zijn. Op het erf bevindt zich ook een zwembad (alleen open gedurende de zomer) en paardenstallen. Op verzoek is het mogelijk om aan paardencoaching te doen. Een aantal eerdere bezoekers brachten een eigen coach mee, die voor de deelnemers activiteiten organiseerden.

 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Veld en Bosch
0.0393