TOKO
Groningen  

TOKO: 6 – 45 personen

TOKO: 6 – 45 personen

TOKO: 6 – 45 personen

TOKO: 6 – 45 personen

TOKO subruimte 2: 1 – 6 personen

TOKO subruimte 1: 1 – 4 personen

TOKO: 6 – 45 personen

TOKO: 6 – 45 personen

 • Highlights

  3 zalen
  6 – 40 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  TOKO

  Capaciteit: 6 - 45 personen
  Vergader opstelling tot 15 personen
  Theater opstelling tot 45 personen

  Op de bagane grond bevindt zich een pantry, een vergadertafel, een comfortabele zithoek en een open ruimte die vrij is in te delen voor een cirkel of theater opstelling. Er zijn twee breakout rooms te bereiken met een trap vanuit de zaal. Deze indeling geeft de mogelijkheid om op te splitsen in vijf groepen. De zaal kijkt over een grasveld.
  Inklappen
  Vergader opstelling tot 15 personen Theater opstelling tot 45 personen Op de bagane grond bevindt zich een pantry, een ve…
  Lees meer
  € 350 per dagdeel
  € 500 per 2 dagdelen
  € 600 per 3 dagdelen

  Offerte

  TOKO subruimte 1

  Capaciteit: 1 - 4 personen
  Deze ruimte is te bereiken vanuit de grote ruimte met een trap. Geschikt om met een laptop te zitten of voor een opsplitsing van de groep.
  Inklappen
  Deze ruimte is te bereiken vanuit de grote ruimte met een trap. Geschikt om met een laptop te zitten of voor een opsplitsing…
  Lees meer
  Gratis subruimte

  TOKO subruimte 2

  Capaciteit: 1 - 6 personen
  Een breakout room bereik met een trap vanuit de TOKO ruimte. Een ronde tafel, geschikt voor een bespreking of opsplitsing van de groep. Deze ruimte is altijd beschikbaar bij de hoofdruimte.
  Inklappen
  Een breakout room bereik met een trap vanuit de TOKO ruimte. Een ronde tafel, geschikt voor een bespreking of opsplitsing van…
  Lees meer
  Gratis subruimte
 • Vergaderarrangementen

  Koffie/thee/water is bij de zaalhuur inbegrepen. Wij bieden ook de mogelijkheid voor ontbijt, lunch of diner. Er kan een host/hostel geboekt worden voor 15,- per uur exclusief btw. Deze helpt bij de ontvangst, verzorgt de drankjes, houdt de kachel aan. dekt de tafel en ruimt tussen door op en helpt mee met een aanpassing in de opstelling.

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
  Lunch
  vanaf € 12,50 p.p.
  Diner
  vanaf € 25,00 p.p.
  Borrel
  vanaf € 7,50 p.p.
  Overnachten
  vanaf € 75,00 p.p.
  Ontbijt
  vanaf € 12,50 p.p.
  Frisdranken/sappen
  O.b.v. nacalculatie
 • Inrichting en sfeer
  TOKO bevindt zich in een industriëel gebouw dat duurzaam is ingericht door ontwerper Melle Koot. De ruimte is sfeervol, de stoelen zitten goed en de akoestiek is prettig. De sfeer is huiselijk en tegelijkertijd door de grote ramen en de hoogte heel ruimtelijk. De speksteen houtkachel straalt behaaglijk en het vuur geeft een warme sfeer. Er staat een lange tafel vast opgesteld, deze kan worden verlengd tot voor een groep van 15 personen. Een kring- of theateropstelling kan ook in het vrije deel, samen met de twee verbonden vides geeft dit de mogelijkheid om op te splitsen in vijf groepen. Alles is aanwezig zodat je jouw event goed kan hosten. Inklappen TOKO bevindt zich in een industriëel gebouw dat duurzaam is ingericht door ontwerper Melle Koot. De ruimte is sfeervol, de stoelen zitten goed en de akoestiek is prettig. De sfeer is huiselijk en tegelijkertijd door de grote ramen en de hoogte heel ruimtelijk. De speksteen houtkachel straalt behaaglijk en het vuur geeft een warme sfeer. Er staat een lange tafel vast opgesteld, deze kan worden verlengd tot voor een groep van 15 personen. Een kring- of theateropstelling kan ook in het vrije d… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Op het bruisende Suikerterrein verbonden met natuur- en wandelgebied de Vloeivelden bevindt zich in de voormalige suikerfabriek vergaderloft TOKO. De locatie is zuidwestelijk aan de ring gelegen en er is ruime gelegenheid om nabij op het terrein gratis te parkeren. Het grasveld voor TOKO is in combinatie te huur en in te richten naar eigen smaak en wens, wij informeren je graag over de prijs en mogelijkheden. De picknickbank is altijd vrij te gebruiken.


  Eten en drinken
  Koffie/thee/water is bij de zaalhuur inbegrepen. De TOKO catering wordt met aandacht en liefde bereid, je hebt keuze uit vegetarisch van Feel Good of veganistisch van Yamen. TOKO beschikt over een eenvoudige pantry waar alles aanwezig is om zelf de tafel mooi te dekken. Naar wens kan ook een host uw lunch of diner verzorgen. Jura staat klaar met vers gebrande bonen, de koelkast houdt je door Martinus lokaal gebrouwen biertje koud.


  Overnachten
  Bamboo lodge, Rebel Rebel, en de camper avenue bieden gelegenheid om te overnachten op het terrein. We informeren je hier graag over en we kunnen helpen met de boeking.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer op aanvraag
  Smart TV / Flatscreen altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Geluidsinstallatie
  Microfoon (bedraad)

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Coaching
  Dineren
  Flexwerken
  Heisessie
  Lunchen
  Overnachten
  Presentatie
  Private dining
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 3 vergaderruimtes
  Geschikt voor gezelschappen van 6 tot 40 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 4 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Deze locatie wordt altijd exclusief afgehuurd

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten bij deze vergaderlocatie
  Beschikt over 20 kamers
  Overnachten tot 40 personen

  Sfeer en inrichting

  Huiselijk
  Industrieel
 • Adres

  Suikerlaan 24, Groningen (Groningen)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Bij stadscentrum
  Nabij openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Afstand tot snelwegen

  A7  (1,4 km)
  A28  (1,9 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 100 meter van de entree
  40 parkeerplaatsen
  2 laadpalen

  Afstand tot treinstations

  Station Groningen: 1,8 km
  Station Groningen Noord: 2,6 km
  Station Groningen Europapark: 3,1 km
  Station Haren: 6,6 km
  Station Sauwerd: 9,1 km

  Nabij gelegen luchthavens

  Groningen Airport Eelde: 10,4 km

  Nabij gelegen steden

  Groningen (centrum): 2,2 km
  Assen: 24,3 km
 • Teambuilding

  Het Suikerterrein en specifiek de ruimte zelf is uitermate geschikt voor een afwisselend programma. Gebruik de breakout rooms voor het splitsen van de groep in een training. Plan een activiteit zoals een escape room, padel, boksen, wandelen of een ijsbad. Wat dacht je van het boeken van een escape room? Of een cursus boksen? Een inspirerende wandeling tussen de tot poëtische staat getransformeerde vloeivelden? Ook kunnen we verschillende professionals voor je regelen die de bijeenkomst begeleiden en je organisatie koers geven, een coach, trainer of een host? We denken en organiseren graag voor je mee.

  Wandeling

  Het bruisende Suikerterrein is verbonden aan de Vloeivelden, maak een Urban / natuur wandeling waar veel is te zien en je echt even eruit bent. Een mix van groen, water en bijzondere start-up architectuur rondom industriŽel erfgoed. De Vloeivelden - Suikerterrein wandeling duurt ongeveer een uur.
  Gratis
  1 – 40 personen
  Offerte!

  Escape room

  Wat dacht je van het boeken van een escape room? Je komt binnen en de kamer staat vol met raadselachtige toestellen en vreemde objecten. Kunnen deze je helpen om te ontsnappen? Je overlegt. Je denkt na, maar niet te lang want intussen tikken de minuten weg...! Kun je de tijd verbeteren van degenen die je voorgingen?
  Er is keuze uit vier verschillende kamers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Pig newton, Archimedes' Dip, Kingdom Come, Majorana Hide Out.
  € 16,00 per persoon
  6 – 30 personen
  Offerte!

  Floaten

  Heb je wel eens in een een zoutbad gelegen? Inspanning afwisselen met ultieme ontspanning.
  "Wist je dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap voor het lichaam? Dat is te danken aan de hoge concentratie magnesium in onze floatbaden ťn aan de unieke, prikkelarme ruimte waarin ze floaten. Floaten vergroot jouw weerbaarheid tegen stressfactoren van buitenaf."
  *bron ; Floaten enzo.

  Vanaf 39,60 bij 5 personen.
  € 45,00 per persoon
  1 – 10 personen
  Offerte!

  Boksen

  Naast het zeefgebouw bij Gustafit hangen buiten overdekt bokszakken. Hier mag je stoten, schreeuwen, je helemaal laten gaan!

  "Verbeter je probleemoplossend vermogen.
  Wist je dat wanneer je je lichaam traint, je tegelijkertijd ook je hersenen traint? Er bestaat namelijk een direct verband tussen sporten en probleemoplossend vermogen, creativiteit en planning. Door beweging boost je deze eigenschappen en zul je gedurende de dag dus productiever ťn efficiŽnter werken."
  Prijs op aanvraag
  6 – 25 personen
  Offerte!

  Coffee latte art

  We gaan een samenwerking aan met KOSU koffiebranderij voor jouw team die van koffie houdt. Vers, biologisch & specialiteiten zijn de kernwoorden. Begin je dag met een workshop latte art zodat je volledig wakker wordt en daarna in TOKO aan tafel gaat.
  De prijs voor een workshop inclusief alle benodigdheden is 150,- en duurt anderhalf uur.
  Prijs op aanvraag
  6 – 12 personen
  Offerte!

  Padel

  Er zijn vijf padelbanen buiten op het Suikerterrein. Rackets en ballen zijn aanwezig, je stapt zo de baan op.
  Prijs op aanvraag
  4 – 20 personen
  Offerte!

  Ping pong

  Er zijn 3 tafels aanwezig. Erg leuk is een ping pong toernooi. Tijdens een bedrijfsfeest of in de pauze van een vergaderdag.
  Prijs op aanvraag
  2 – 20 personen
  Offerte!
 • Gemiddelde beoordeling TOKO

  Boekingstraject
  Gastvrijheid
  Vergaderruimtes
  Vergaderfaciliteiten
  Faciliteiten
  Eten en drinken
  Prijs Kwaliteit

  Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor TOKO
0.0337