SUP&Meer
Amsterdam   (regio Amstelveen)

Grey-white and Orange: 8 – 35 personen

Grey-white and Orange: 8 – 35 personen

Grey-white and Orange: 8 – 35 personen

Grey-white and Orange: 8 – 35 personen

Grey-white and Orange: 8 – 35 personen

Grey-white and Orange: 8 – 35 personen

Blauwe haven zaaltje: 2 – 12 personen

Blauwe haven zaaltje: 2 – 12 personen

Blauwe haven zaaltje: 2 – 12 personen

 • Highlights

  1 zaal
  2 – 15 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  Blauwe haven zaaltje

  Capaciteit: 2 - 12 personen
  Het Blauwe haven zaaltje is een gezellige vergaderruimte met een heerlijk terras direct aan het water voor max 12 personen. De lichte vrolijke inrichting is klassiek met een beachy look. De hoge ramen bieden een prachtig en uniek vrij uitzicht op het water en de kleinschalige jachthavens.  Geniet tijdens uw meeting van de rust en natuur die u zal omarmen zodra u binnenstapt. Is het mooi weer dan kunnen we uw meeting gewoon buiten verplaatsen op het terras.
  Inklappen
  Het Blauwe haven zaaltje is een gezellige vergaderruimte met een heerlijk terras direct aan het water voor max 12 personen.…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  Boardroom 12
  € 75 per uur
  € 185 per dagdeel
  € 295 per 2 dagdelen

  Offerte

  Grey-white and Orange

  Capaciteit: 8 - 35 personen
  Grey-white and Orange is een ontspannen lichte ruime vergaderzaal met een groot terras  Deze heerlijke lichte ruimte heeft veel natuurlijke lichtinval door de grote ramen en veel groene planten zodat er ontspannen en gezonde atmosfeer heerst.  Er zijn diverse verschillende zitjes gecreŽerd zodat er altijd even in groepjes kan worden overlegd.  Laat je verassen en stap eens bij ons binnen.
  Inklappen
  Grey-white and Orange is een ontspannen lichte ruime vergaderzaal met een groot terras Deze heerlijke lichte ruimte he…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  Boardroom 35
  € 75 per uur
  € 250 per dagdeel
  € 400 per 2 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
  Lunch
  vanaf € 12,00 p.p.
  Frisdranken/sappen
  O.b.v. nacalculatie
 • Inrichting en sfeer
  VERGADER&Meer is een bijzondere locatie, gelegen in het jachthavengebied op de Zuidas in Amsterdam. In de prachtige omgeving van het Amsterdamse bos en het Nieuwe meer. Bij VERGADER&Meer bent u midden in de natuur, weg van alle drukte en toch binnen 10 minuten in hartje Amsterdam of Amstelveen. Geniet van de rust en de natuur om u heen. De inrichting van onze zalen is licht klassiek met een industriële twist. en veel groene planten voor een ontspannen sfeer en een gezonde atmosfeer. De hoge ramen bieden u een prachtig en rustgevend blik op het water en de kleinschalige jachthavens. Uiteraard hebben wij de mogelijkheid om uw vergadering naar buiten te verplaatsen op een heerlijk terras direct aan het water. AU PIED DANS L'EAU | U kunt uw vergadering afwisselen met buitenactiviteiten op ons terrein of in het schitterende Amsterdamse Bos. Wij heten u hartelijk welkom bij VERGADER&Meer een verstopte parel in Amsterdam. Inklappen VERGADER&Meer is een bijzondere locatie, gelegen in het jachthavengebied op de Zuidas in Amsterdam. In de prachtige omgeving van het Amsterdamse bos en het Nieuwe meer. Bij VERGADER&Meer bent u midden in de natuur, weg van alle drukte en toch binnen 10 minuten in hartje Amsterdam of Amstelveen. Geniet van de rust en de natuur om u heen. De inrichting van onze zalen is licht klassiek met een industriële twist. en veel groene planten voor een ontspannen sfeer en een gezonde atmosfeer.… Lees meer


  Covid19-maatregelen
  Het is bij ons mogelijk om CORONA-proof te vergaderen. We hebben de aanpassingen in de zaal zodanig gemaakt, dat er tussen de stoelen de vereiste 1,5 meter ruimte is gecreëerd. Er is ook een looproute in de zaal met een ingang en een uitgang. Daarnaast zijn desinfectiemiddelen aanwezig en maken wij uitsluitend gebruik van kartonnen bekers en borden etc. Wij hebben een fijne buitenruimte om te vergaderen, waarbij inachtneming van de 1,5 meter prima mogelijk is. Uiteraard is het mogelijk om alle beschikbare vergadermaterialen, zoals een flip-over, magneetborden, een smart TV, naar buiten te verplaatsen. Er is echter wel een aanpassing aan het aantal personen. Voor zowel de "Gery-white and Orange" als het buitenterras geldt een maximaal aantal van 12 personen. Wij sluiten ons kleine zaaltje "het blauwe havenzaaltje" tijdelijk. Inklappen Het is bij ons mogelijk om CORONA-proof te vergaderen. We hebben de aanpassingen in de zaal zodanig gemaakt, dat er tussen de stoelen de vereiste 1,5 meter ruimte is gecreëerd. Er is ook een looproute in de zaal met een ingang en een uitgang. Daarnaast zijn desinfectiemiddelen aanwezig en maken wij uitsluitend gebruik van kartonnen bekers en borden etc. Wij hebben een fijne buitenruimte om te vergaderen, waarbij inachtneming van de 1,5 meter prima mogelijk is. Uiteraard is het mogelijk om a… Lees meer


  Ligging en omgeving
  You Know is gelegen direct langs de A10 in het jachthaven gebied van de Zuidas in Amsterdam. Het prachtige Nieuwe meer en het Amsterdamse Bos zijn de achtertuin van YOU KNOW waar het heerlijk wandelen en/of recreëren is. Goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Parkeren kunt u gratis op een openbaar parkeerterrein ook bieden wij de mogelijkheid om op ons eigen terrein te parkeren. You Know is onderdeel van een Stand-Up Paddle Club "SUP&Meer;.


  Eten en drinken
  Lunchvoorstel: uitgebreid luxe broodjesbuffet bestaande uit harde en zachte witte/buine broodjes met div. beleg, melk/karnemelk, orange juice, koffie en thee. Dit kan uiteraard aangevuld worden met luxe salades en of een orginele FEBO kroket. Zijn er andere wensen dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.


 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer + scherm: € 95/dag
  Smart TV / Flatscreen: € 40/dag

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Coaching
  Cursus
  Flexwerken
  Heisessie
  Lunchen
  Overnachten
  Presentatie
  Seminar
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 1 vergaderruimte
  Geschikt voor gezelschappen van 2 tot 15 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 1 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Eigen cateraar mogelijk
  Locatie exclusief af te huren

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten bij deze vergaderlocatie
  Beschikt over 1 kamer
  Overnachten tot 2 personen

  Sfeer en inrichting

  Modern
  Design
  Huiselijk
  Industrieel
 • Adres

  Boeierspad 5, Amsterdam (Noord-Holland)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Aan het water
  Bij stadscentrum
  Landelijk
  Nabij openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij vliegveld
  Rolstoeltoegankelijk
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A10  (0,6 km)
  A4  (0,8 km)
  A9  (3,2 km)
  A2  (3,6 km)
  A200  (5,8 km)
  A5  (6,7 km)
  A1  (6,9 km)
  A8  (9,9 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 50 meter van de entree
  5 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Amsterdam Zuid: 1,4 km
  Station Amsterdam RAI: 2,6 km
  Station Amsterdam Lelylaan: 3 km
  Station Amsterdam Amstel: 4,7 km
  Station Duivendrecht: 5,8 km

  Nabij gelegen luchthavens

  Luchthaven Schiphol: 6,8 km

  Nabij gelegen steden

  Amstelveen: 3,8 km
  Amsterdam (centrum): 5,3 km
  Zaanstad: 12,5 km
  Haarlem: 15,4 km
  Naarden: 21,2 km
 • Teambuilding  fotowalk

  Tijdens een foto-walk in het prachtige Amsterdamse Bos neem ik u mee op een wandeling waarbij we de mooiste plekjes zullen fotograferen gewoon met uw mobiele telefoon.
  Leer eens kijken op een andere manier en ontdek wat er voor moois te zien is als je er voor open staat.
  Uiteraard help ik met de juiste instelling van uw mobiel en leer ik u wat handigheidjes van het mobiele fotograferen.
  De tijdsduur kunnen we in overleg houden.
  € 19,95 per persoon
  4 – 15 personen
  Offerte!

  SUPPEN (stand up Paddling)

  Stand-Up Paddling stijgt razendsnel in popularteit,en is geschikt voor iedereen, Het is leuk maar bovenal gezond. Bij Stand-Up Paddling sta je op een SUP board en beweeg je jezelf voort met een peddel die je aan weerskanten door het water haalt. Het is heel leuk en inspirerend om dit met uw collega's te doen. Uiteraard onder deskundige leiding van een SUP instructeur. SUPPEN kan bijna altijd en iedereen kan het. ......hoe heerlijk is het niet om even een uurtje te ontspannen na een vergadering!
  € 25,00 per persoon
  2 – 20 personen
  Offerte!

  Workshop Parfum maken

  U heeft ongetwijfeld wel eens gedroomd van de dag dat u uw eigen parfum creŽert. Een persoonlijk parfum dat helemaal exclusief van u is, een geur die herinnert aan die speciale momenten en uw eigen persoonlijkheid onderstreept. Deze droom is nu mogelijk. We maken 15/20 ml Eau de Parfum waarbij u intensief bezig bent met mixen en mengen en de keuze te bepalen welke parfum essence u moet toevoegen om de geur helemaal op uw eigen geurbeleving af te stemmen. Dit uiteraard onder deskundige leiding.
  € 35,00 per persoon
  4 – 20 personen
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor SUP&Meer
0.0877