RidersPlaza
Vught   (regio Den Bosch)

Meetingroom: 10 – 30 personen

Meetingroom: 10 – 30 personen

Meetingroom: 10 – 30 personen

Meetingroom: 10 – 30 personen

Subroom: 4 – 8 personen

Subroom: 4 – 8 personen

Subroom: 4 – 8 personen

Subroom: 4 – 8 personen

 • Highlights

  1 zaal
  4 – 30 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  Subroom

  Capaciteit: 4 - 8 personen
  Midden in het bruisende hart van Brabant staat de trainingsstal Stal de Blokhoeve. Hierin heeft RidersPlaza een geheel eigen plek bestaande uit een meetingroom en een informele ruimte met bar. RidersPlaza is geschikt voor bijeenkomsten met 4 tot 30 personen.
  Inklappen
  Midden in het bruisende hart van Brabant staat de trainingsstal Stal de Blokhoeve. Hierin heeft RidersPlaza een geheel eigen…
  Lees meer
  € 70 per dagdeel
  € 130 per 2 dagdelen

  Offerte

  Meetingroom

  Capaciteit: 10 - 30 personen
  Midden in het Hart van Brabant ligt de trainingsstal: Stal de Blokhoeve, hierin heeft de vergaderzaal Ridersplaza een geheel eigen ruimte. Het is een ruime, heldere en rustige zaal in een groene omgeving.


  Inklappen
  Midden in het Hart van Brabant ligt de trainingsstal: Stal de Blokhoeve, hierin heeft de vergaderzaal Ridersplaza een geheel…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  U-vorm 18
  Theater 30
  Receptie 60
  € 120 per dagdeel
  € 230 per 2 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  vanaf € 6,00 p.p. per dagdeel
  Lunch
  vanaf € 12,50 p.p.
  Frisdranken/sappen
  O.b.v. nacalculatie
 • Inrichting en sfeer
  Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw training, vergadering, workshop of een andere sessie dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets extra's te geven. Onze ruimtes zijn geschikt voor 3 tot 30 personen. Midden in het bruisende hart van trainingsstal Stal de Blokhoeve heeft RidersPlaza een geheel eigen plek bestaande uit een meetingroom en een informele ruimte met bar. RidersPlaza is geschikt voor bijeenkomsten met 3 tot 20 personen.[ 30 personen in theater opstelling] RidersPlaza biedt u tal van mogelijkheden aan voor een vergadering, training, workshop of andere sessie op een unieke locatie! De ambiance van RidersPlaza is ronduit inspirerend en de bosrijke omgeving draagt hier nog eens extra aan bij. Indien gewenst vullen wij uw bijeenkomst graag aan met een presentatie en rondleiding op Stal de Blokhoeve. Ook is het mogelijk een springdemonstratie paarden bij te wonen. RidersPlaza is geschikt voor de ontvangst van kleine en grotere groepen (maximaal 30 personen). Voor, tijdens of na het vergaderen verzorgen wij graag de door u gewenste drankjes en versnaperingen. Uiteraard bieden wij u ook tal van faciliteiten aan rondom vergaderen, zoals o.a. beamer, draadloos internet en eventueel een laptop. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Uiteraard denken wij ook graag met u mee over een oplossing-op-maat voor de invulling van uw bijeenkomst. Inklappen Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw training, vergadering, workshop of een andere sessie dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets extra's te geven. Onze ruimtes zijn geschikt voor 3 tot 30 personen. Midden in het bruisende hart van trainingsstal Stal de Blokhoeve heeft RidersPlaza een geheel eigen plek bestaande uit een meetingroom en een informele ruimte met bar. RidersPlaza is geschikt voor bijeenkomsten met 3 tot 20 personen.[ 30 personen in the… Lees meer


  Ligging en omgeving
  RidersPlaza vindt u in het hart van het Brabantse Groene Woud. RidersPlaza is makkelijk en goed te bereiken vanuit Tilburg, 's-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven - 5 tot 10 minuten vanaf de A2 en A58.


  Eten en drinken
  Als u RidersPlaza wilt huren kan dat inclusief koffie/thee/water. [zie tarieven] Wilt u lunchen dan kunt u zelf de lunch meebrengen, door een cateraar laten brengen of door ons laten verzorgen.


  Overnachten
  Overnachten kan bij Van der Valk in Vught.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover: € 12,50/dag
  Beamer + scherm: € 10/uur

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Locatie geschikt voor

  Coaching
  Cursus
  Heisessie
  Lunchen
  Presentatie
  Seminar
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 1 vergaderruimte
  Geschikt voor gezelschappen van 4 tot 30 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 4 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur
  Ook 's avonds te huur
  Eigen cateraar mogelijk
  Locatie exclusief af te huren

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten in de nabije omgeving
  Op slechts 500 meter afstand

  Sfeer en inrichting

  Landelijk
  Huiselijk
 • Adres

  Helvoirtseweg 213, Vught (Noord-Brabant)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Bosrijke omgeving
  Landelijk
  Nabij openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Op het platteland
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A65  (0,2 km)
  A2  (3,4 km)
  A59  (5,9 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 5 meter van de entree
  30 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Vught: 2,7 km
  Station s-Hertogenbosch: 5,9 km
  Station Boxtel: 7,6 km
  Station s-Hertogenbosch Oost: 7,7 km
  Station Oisterwijk: 8 km

  Nabij gelegen steden

  Den Bosch: 7,5 km
  Tilburg: 15,2 km
 • Teambuilding

  Op zoek naar een inspirerende aan- of invulling van uw bijeenkomst? Een welkome afwisseling of een totaal programma, wij bieden u diverse trainingen, workshops of demonstraties als aan- of invulling van uw bijeenkomst. Of u nu op zoek bent naar een korte onderbreking of een totale invulling van uw dag: alles is mogelijk! Op dit moment kunnen wij u de volgende activiteiten aanbieden: - Training / workshop: 'leren wie je bent - het paard als spiegel' - Springdemonstratie door Renee van de Hoef - Rondleiding op Stal de Blokhoeve De verschillende activiteiten kunnen afzonderlijk of gecombineerd ingezet worden afhankelijk van de beschikbare tijd en uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden. Prijzen op aanvraag. Workshop / training: Leren wie je bent - het paard als spiegel Paarden voelen feilloos aan wie je bent. Het zijn vluchtdieren die afgaan op non-verbale signalen. Ben jij iemand op wie ze kunnen vertrouwen in geval van gevaar? Ben je zelfverzekerd of juist een twijfelaar? Hoe geef jij leiding? Aan een paard is direct af te lezen of u de leiding hebt en hoe u leiding geeft. In deze training hoeft u geen paard te rijden. U krijgt eenvoudige opdrachten en blijft met beide benen op de grond. U moet er samen met het paard uitkomen. Het paard houdt u een spiegel voor. Ervaar zelf het effect van uw gedrag / stijl van leidinggeven op anderen. En durf het een keer anders aan te pakken. Want dat is het mooie van werken met paarden: ze hebben geen bijgedachten. Ze nemen je zoals je op dat moment bent! Springdemonstratie door Renee van de Hoef Renee van de Hoef is amazone / instructrice op Stal de Blokhoeve. Door passie, ervaring en vakmanschap is zij in staat paarden Ún ruiters op te leiden tot een hoger niveau. In deze demonstratie vertelt Renee u meer over de springsport en haar paarden. Passie en prestatie vormen de winnende combinatie. Wilt u weten hoe passie en prestatie ook de winnende combinatie kunnen vormen binnen uw bedrijf / team? Kijk en luister naar deze demonstratie en laat u inspireren! Rondleiding op Stal de Blokhoeve Ambities werkelijkheid laten worden! Dat is de missie van het team van Stal de Blokhoeve. Maak kennis met de mensen achter Stal de Blokhoeve. Laat u inspireren door hun visie op ondernemerschap. Een rondleiding op Stal de Blokhoeve geeft u een uniek inkijkje in de visie, missie en het ondernemerschap achter deze paardenhouderij. Welke keuzes hebben deze ondernemers gemaakt? En waarom? Hoe spelen zij in op actuele ontwikkelingen en hoe verankeren zij hun lange termijn doel in de dagelijkse bedrijfsvoering?

 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor RidersPlaza
0.0451