Penninckshoek
Deventer  

Penninckshoek: 1 – 8 personen

Penninckshoek: 1 – 8 personen

Penninckshoek: 1 – 8 personen

Penninckshoek: 1 – 8 personen

 • Highlights

  1 zaal
  1 – 8 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  Penninckshoek

  Capaciteit: 1 - 8 personen
  Kom stijlvol vergaderen in het prachtige rijksmonument Penninckshoek aan de Brink in Deventer. Tijdens de huurperiode staan de voor-, achterkamer en binnentuin geheel ter uw beschikking. Neem plaats in de voorkamer aan de drie meter lange ovale vergadertafel met acht comfortabele stoelen. Ga in kleinere groepen uiteen door gebruik te maken van de achterkamer met twee ronde 4 persoonstafels. Of zet de vergadering voort aan de lange vergadertafel in de karakteristieke binnentuin.
  Inklappen
  Kom stijlvol vergaderen in het prachtige rijksmonument Penninckshoek aan de Brink in Deventer. Tijdens de huurperiode staan d…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm 8
  Boardroom 8
  € 50 per uur
  € 200 per dagdeel
  € 400 per 2 dagdelen
  € 600 per 3 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Wilt u uw vergadering combineren met een lunch of diner? Wij hebben verschillende arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden.

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
  Lunch
  vanaf € 14,99 p.p.
  Diner
  vanaf € 19,99 p.p.
 • Inrichting en sfeer
  Kom stijlvol vergaderen in het prachtige rijksmonument Penninckshoek aan de Brink in Deventer. Tijdens de huurperiode staan de voor-, achterkamer en binnentuin geheel tot uw beschikking. Neem plaats in de voorkamer aan de drie meter lange ovale vergadertafel met acht comfortabele stoelen. Blik tijdens het vergaderen af en toe door de hoge ramen naar buiten en kijk uit naar de historische panden, gezellige terrassen en de fontein op het ruime stadsplein. Ga in kleinere groepen uiteen door gebruik te maken van de achterkamer met twee ronde 4 persoonstafels, ruime bank en fauteuils. Of zet de vergadering voort aan de 3 meter lange vergadertafel in de karakteristieke binnentuin naast de prachtige oude stadsmuur. Wilt u uw vergadering combineren met een lunch, diner en/of overnachting? Wij hebben verschillende arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden. Inklappen Kom stijlvol vergaderen in het prachtige rijksmonument Penninckshoek aan de Brink in Deventer. Tijdens de huurperiode staan de voor-, achterkamer en binnentuin geheel tot uw beschikking. Neem plaats in de voorkamer aan de drie meter lange ovale vergadertafel met acht comfortabele stoelen. Blik tijdens het vergaderen af en toe door de hoge ramen naar buiten en kijk uit naar de historische panden, gezellige terrassen en de fontein op het ruime stadsplein. Ga in kleinere groepen uiteen door gebruik… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Onze vergaderruimte "Penninckshoek" ligt op de prachtige Brink in het stadscentrum van Deventer. De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid met het Station Deventer op 8 wandelminuten en 2 parkeergarages 'om de hoek' op 3 wandelminuten.


  Eten en drinken
  Op de locatie is er de gehele dag beschikking over een Nespresso-machine voor koffie, espresso en cappuccino en uiteraard ook thee en kannen water zijn aanwezig. Wilt u uw vergadering combineren met een lunch of diner? Wij hebben verschillende arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden. Er is altijd een gastvrouw op de locatie aanwezig om de gasten te ontvangen en wegwijs te maken.


  Overnachten
  Het is niet mogelijk om bij ons te overnachten. Wel is er in Deventer een rijke keur aan fijne overnachtingsplekken. We geven u graag tips.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer op aanvraag
  Smart TV / Flatscreen altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Printer

  Locatie geschikt voor

  Coaching

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 1 vergaderruimte

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten in de nabije omgeving

  Sfeer en inrichting

  Modern
 • Adres

  Brink 88, Deventer (Overijssel)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Bij stadscentrum

  Afstand tot snelwegen

  A1  (2,3 km)

  Parkeren

  Betaald openbaar parkeren

  Afstand tot treinstations

  Station Deventer: 0,5 km

  Nabij gelegen luchthavens

  Teuge International Airport: 7,8 km

  Nabij gelegen steden

  Deventer (centrum): 0,2 km
 • Gemiddelde beoordeling Penninckshoek

  Boekingstraject
  Gastvrijheid
  Vergaderruimtes
  Vergaderfaciliteiten
  Faciliteiten
  Eten en drinken
  Prijs Kwaliteit

  Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Penninckshoek
0.0457