Mon-Chouette
Leusden   (regio Amersfoort)

De Paardenstal: 1 – 50 personen

De Paardenstal: 1 – 50 personen

 • Highlights

  1 zaal
  1 – 50 personen
  Boerderij

  Aanwezige zalen + tarieven

  De Paardenstal

  Capaciteit: 1 - 50 personen
  Sfeer te huur! Met haar oude boerderij, grote tuin en landelijke ligging met veel groen en water, is Mon-Chouette een heel leuke en geschikte locatie voor allerlei gelegenheden. Huur onze nieuwe binnenruimte af, kan al vanaf een uur. De huur is inclusief wifi, notitieblokjes, pennen en gebruik van een flipover, krijtbord en smart tv. Waterkannen staan standaard op tafel.
  Inklappen
  Sfeer te huur! Met haar oude boerderij, grote tuin en landelijke ligging met veel groen en water, is Mon-Chouette een heel le…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm 18
  Blok 16
  Theater 36
  Cabaret 28
  School 18
  Boardroom 20
  Receptie 50
  Diner 50
  € 25 per uur
  € 100 per dagdeel
  € 200 per 2 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Cateringtarieven

  Lunch
  vanaf € 16,50 p.p.
  Diner
  vanaf € 26,50 p.p.
  Borrel
  vanaf € 8,50 p.p.
  Overnachten
  vanaf € 25,00 p.p.
  Ontbijt
  vanaf € 10,00 p.p.
 • Inrichting en sfeer
  Ben jij je ervan bewust wat een locatie kan doen voor jouw meeting? Een locatie kan inspireren, sfeer geven, motiveren en je een bepaald gevoel geven. Hillie weet dat. En daarom heeft zij aan haar Theehuis een extra ruimte gebouwd om te vergaderen. De plek vroeg erom. Een rustige, landelijke locatie met veel groen en water. Waar het wel goed zit met de catering. In de keuken wordt volop gebruik gemaakt van lokale/regionale en fairtrade producten. Huur je de ruimte, dan maak je ook gebruik van catering. De ruimte is al te huur vanaf een uur. Je krijgt een warme, vriendelijke en stoere ruimte tot je beschikking. Warm en vriendelijk, dat geldt ook voor gastvrouw Hillie. Inklappen Ben jij je ervan bewust wat een locatie kan doen voor jouw meeting? Een locatie kan inspireren, sfeer geven, motiveren en je een bepaald gevoel geven. Hillie weet dat. En daarom heeft zij aan haar Theehuis een extra ruimte gebouwd om te vergaderen. De plek vroeg erom. Een rustige, landelijke locatie met veel groen en water. Waar het wel goed zit met de catering. In de keuken wordt volop gebruik gemaakt van lokale/regionale en fairtrade producten. Huur je de ruimte, dan maak je ook gebruik van ca… Lees meer  Ligging en omgeving
  Zaal De Paardenstal zit in een verbouwde boerderij midden in het prachtige groene achterland van Leusden. Het hoort bij Theehuis Mon-Chouette. En was dus voorheen een echte paardenstal. Mon-Chouette Ligt centraal in Nederland met de stad Amersfoort om de hoek. Heeft uitzicht op het Valleikanaal en grenst aan de historische Grebbelinie. Rust, recreatie, cultuur en natuur komen hier mooi samen!


  Eten en drinken
  In de keuken wordt volop gebruik gemaakt van lokale/regionale en fairtrade producten. Huur je De Paardenstal, dan maak je ook gebruik van catering. En als het gaat om eten, dan houdt gastvrouw Hillie van de vrijheid die ze pakt om de ingrediënten aan het seizoen, haar interesse en lokale aanbod aan te passen. Naast koffie/thee bieden we een uitgebreid lunchbuffet met soep, diverse broodjes, diverse soorten kaas en vleeswaren, fruitsalade, jam, koffie, thee, voor iedereen een glas jus d'orange en indien gewenst een beker melk of karnemelk. Na uw bijeenkomst is ook een dinerbuffet mogelijk (Italiaans, Frans of Hollands buffet) of bijvoorbeeld een heerlijke barbecue met vlees en vis. Daarna nog een uurtje borrelen met bittergarnituur? We informeren u graag! Inklappen In de keuken wordt volop gebruik gemaakt van lokale/regionale en fairtrade producten. Huur je De Paardenstal, dan maak je ook gebruik van catering. En als het gaat om eten, dan houdt gastvrouw Hillie van de vrijheid die ze pakt om de ingrediënten aan het seizoen, haar interesse en lokale aanbod aan te passen. Naast koffie/thee bieden we een uitgebreid lunchbuffet met soep, diverse broodjes, diverse soorten kaas en vleeswaren, fruitsalade, jam, koffie, thee, voor iedereen een glas jus d'ora… Lees meer


  Overnachten
  Wil je wakker worden met het getjilp van vogels en uitzicht op de weilanden? Kies dan voor logeren in B&B Mon-Chouette. Op het terrein van het theehuis staan 2 geschakelde boerenhuisjes die per nacht geboekt kunnen worden. Je loopt er in een minuut heen na vergaderen, flexwerken, workshops of feesten.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer op aanvraag
  Smart TV / Flatscreen altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Bedrijfsfeest
  Coaching
  Cursus
  Dineren
  Flexwerken
  Heisessie
  Lunchen
  Overnachten
  Presentatie
  Private dining
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 1 vergaderruimte
  Geschikt voor gezelschappen van 1 tot 50 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 1 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten bij deze vergaderlocatie
  Beschikt over 2 kamers
  Overnachten tot 8 personen

  Sfeer en inrichting

  Landelijk
  Huiselijk
  Industrieel
 • Adres

  Leusbroekerweg 25-b, Leusden (Utrecht)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Aan het water
  Bosrijke omgeving
  Landelijk
  Nabij openbaar vervoer
  Op het platteland
  Rolstoeltoegankelijk
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A28  (4,1 km)
  A12  (6,0 km)
  A1  (6,9 km)
  A30  (8,8 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 20 meter van de entree
  50 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Maarn: 6,5 km
  Station Amersfoort: 6,7 km
  Station Hoevelaken: 6,9 km
  Station Amersfoort Schothorst: 7,9 km
  Station Amersfoort Vathorst: 9,7 km

  Nabij gelegen steden

  Amersfoort: 6,5 km
  Veenendaal: 12 km
  Zeist: 13,4 km
  Ede: 17,2 km
  Hilversum: 21,9 km
 • Teambuilding

  Voor, tijdens of na de meeting even iets anders doen om het hoofd leeg te maken, aan teambuilding te werken, of om anders bezig te zijn? Hillie biedt zelf activiteiten aan en heeft allerlei samenwerkingen met ondernemers in de buurt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Bezoek de museumbunker

  Stap onze deur uit, direct de natuur in en loop naar de museumbunker. Die vind je op een kleine kilometer afstand van Theehuis Mon-Chouette. Is dagelijks open van april tot en met oktober en gratis te bezoeken. Download van te voren een QR code scan, zodat je de QR codes kan lezen die bij de bunker hangen. Ook op de Grebbeliniedijk zijn codes te vinden. Zo krijg je gelijk een stukje cultuurhistorische info mee over de omgeving.
  Gratis
  2 – 40 personen
  Offerte!

  Op pad met een wandelroute

  We hebben diverse wandelroutes beschikbaar. Kort (vanaf een half uur/drie kwartier) en lang, vraag Hillie naar de mogelijkheden!
  Gratis
  2 – 50 personen
  Offerte!

  De natuur in met een elektrische fiets

  Mon-Chouette ligt in het hart van mooie fietsroutes. Blok een hele vergaderdag. Ga de ochtend superproductief in de Paardenstal aan de slag en stap in de middag op de fiets. Vertel dit vooraf. Dat motiveert om in de ochtend goed te focussen. We verhuren ook (een aantal) elektrische fietsen. Let op, per dagdeel te huren. Prijs 15,00 p.p. voor een dagdeel en 25,00 p.p. voor een hele dag.
  € 15,00 per persoon
  1 – 15 personen
  Offerte!

  Teken je collega

  Jij tekent je collega, halverwege de tijd wisselen jullie en tekent je collega jou. Hele leuke, creatieve, dynamische activiteit onder leiding van kunstenares Linda de Wit van Linda Art. Deze workshop is maximaal een uur voor 5 tot 8 personen. Prijs? 15,00 p.p., 12,00 bij 9 personen of meer.
  € 15,00 per persoon
  5 – 25 personen
  Offerte!

  Take a picknickbreak

  Wordt het mooi weer tijdens jouw meeting, presentatie of workshop? Neem pauze in de buitenlucht. Ga met een picknickrugzak en kleedje de natuur voor de lunch. Even eruit en opladen. Heerlijk! Onverwacht toch minder mooi weer? Dan maken we een lunchbuffet binnen. Let op, wel vooraf reserveren.
  € 16,50 per persoon
  2 – 40 personen
  Offerte!

  Suppen op het Valleikanaal

  Samen actief, leuke break van een vergadering! Je gaat stand up peddelen op het Valleikanaal en de Heiligenbergerbeek. Na een introductie en instructie ga je met je plank en peddel het water op. Het is snel te leren, dat maakt het ook leuk als eenmalige activiteit. Hou wel rekening met een nat pak!

  Optie 1 = Clinic. Duur: 75 minuten. Prijs: 20 tot 14 personen > 14 personen op aanvraag.
  Optie 2 = Middag van 2 uur. Prijs: 30 tot 14 personen >14 personen op aanvraag.
  € 20,00 per persoon
  5 – 50 personen
  Offerte!

  Touren met een step

  Op pad, actief, in een mooie omgeving en leuk om te doen met een groep. De steptour is onder begeleiding. Na deze break kan je met hernieuwde energie weer verder! Duur: 1,5 uur.
  € 25,00 per persoon
  4 – 50 personen
  Offerte!

  Touren met een trikke

  Een trikke is een elektrische step en de opvolger van de Segway. Je krijgt een korte instructie en gaat vervolgens met een gids een tocht maken door het prachtige, landelijke achterland van Leusden. Duur: 1,5 uur.
  € 27,50 per persoon
  4 – 40 personen
  Offerte!

  Puzzeltocht met tuktuk

  Samenwerken door te puzzelen en dat met grappig vervoer en in een prachtige omgeving. Deze break van je vergadering heeft veel leuke elementen. Er gaat een chauffeur mee. Duur: 1,5 uur
  € 29,50 per persoon
  4 – 28 personen
  Offerte!

  Schilderworkshop karakter

  Je gaat in kleine groepen aan de slag. Het is de bedoeling dat je een karaktereigenschap van jouw collega visualiseert op doek. Die van jou wordt ook geschilderd. Aan het eind bespreek je het met elkaar. Creatieve, boeiende, workshop die echt iets kan doen voor jezelf en de groep als geheel. Alles onder leiding van kunstenares Linda de Wit van Linda Art. Workshop duur: 2.5 uur. Prijs? 30,00 bij 4 tot 8 personen en 27,50 voor 9 tot 25 personen.
  € 30,00 per persoon
  4 – 25 personen
  Offerte!

  Spel in de zaal

  In de vergaderruimte zelf zijn allerlei mogelijkheden voor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Pubquiz (met vragen die van toepassing zijn op jullie bedrijf), Ik hou van Holland spel of oud Hollandse spelen. Eigen idee? Bespreek het met ons.
  Prijs op aanvraag
  10 – 40 personen
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Mon-Chouette
0.0436