Kweetal
Schelluinen   (regio Dordrecht)

Rondetafel: 1 – 6 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Rondetafel: 1 – 6 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

Kweetal: 15 – 125 personen

 • Highlights

  2 zalen
  2 – 125 personen
  Hoeve

  Aanwezige zalen + tarieven

  Rondetafel

  Capaciteit: 1 - 6 personen
  Vergaderruimte Klein is een sfeervolle spreekkamer, die geschikt is voor ca. 10 personen en is tevens ook te gebruiken als sfeervol entree voor de grote zaal.
  Inklappen
  Vergaderruimte Klein is een sfeervolle spreekkamer, die geschikt is voor ca. 10 personen en is tevens ook te gebruiken als sf…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  Diner 6
  € 20 per uur
  € 75 per dagdeel
  € 150 per 2 dagdelen
  € 200 per 3 dagdelen

  Offerte

  Kweetal

  Capaciteit: 15 - 125 personen
  Grote zaal 'Landscheiding' is een sfeervolle zaal met uitzicht op de groene veenweide en over de omliggende polder. De zaal beschikt over WIFI en een interactief scherm.  De grote zaal is gelegen op de begane grond. Deze zaal is sfeervol ingericht met Centraal Museum stoelen van Gispen die gebruikt zijn voor het huwelijk van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. Ze deden dienst als zitelement voor alle gasten tijdens de inzegening. De bouwconstructie en de interactieve wand bepalen de sfeer.
  Inklappen
  Grote zaal 'Landscheiding' is een sfeervolle zaal met uitzicht op de groene veenweide en over de omliggende polder. De zaal b…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm 40
  Blok 36
  Theater 100
  Cabaret 36
  Boardroom 40
  Receptie 125
  Diner 80
  € 40 per uur
  € 150 per dagdeel
  € 300 per 2 dagdelen
  € 400 per 3 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  U kunt op onze locatie zelf uw catering verzorgen. Hiervoor is een grote keuken aanwezig met twee ovens, koelkast met vriezer, inductiekookplaat en ruim werkblad aanwezig. Natuurlijk kunnen wij u ook de catering voor u verzorgen. Van koffie-/thee-arrangement tot BBQ, of lunch met streekproducten tot luxe 5-gangen diner met privé kok.

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  vanaf € 3,50 p.p. per dagdeel
  Lunch
  vanaf € 11,00 p.p.
  Diner
  vanaf € 52,00 p.p.
  Borrel
  vanaf € 6,00 p.p.
  Overnachten
  vanaf € 60,00 p.p.
  Ontbijt
  vanaf € 12,00 p.p.
  Frisdranken/sappen
  O.b.v. nacalculatie
 • Inrichting en sfeer
  Zoekt u een unieke locatie in het groen om een vergadering, lezing, workshop of presentatie te houden? Kweetal is een unieke vergaderlocatie en groepsaccommodatie in de Alblasserwaard. Onze gasten komen vaak voor de privacy, de rustige en rustieke sfeer en voor de goede service. Twee mooie zalen met prachtig uitzicht over de omliggende polder. De landelijke omgeving komt via de vele ramen in de vergaderruimtes. Deze landelijke sfeer is gecombineerd met moderne en comfortabele meubels. Beide zalen beschikken over WiFi. Daarnaast kan Kweetal een beamer met scherm, flip-over en schrijfwaren verzorgen. Niet alleen voor dag vergaderingen of -trainingen/cursussen, huiselijke sfeer in deze accommodatie en de rustige omgeving zorgen voor de optimale sfeer voor een goed gesprek en/of voor een ontspannen bijeenkomst. U mag gebruik maken van groenvoorziening rondom het gebouw. Er is een groot terras en Kweetal ligt direct aan een wandelpad. Er is ruimte voldoende om buiten te overleggen. Inklappen Zoekt u een unieke locatie in het groen om een vergadering, lezing, workshop of presentatie te houden? Kweetal is een unieke vergaderlocatie en groepsaccommodatie in de Alblasserwaard. Onze gasten komen vaak voor de privacy, de rustige en rustieke sfeer en voor de goede service. Twee mooie zalen met prachtig uitzicht over de omliggende polder. De landelijke omgeving komt via de vele ramen in de vergaderruimtes. Deze landelijke sfeer is gecombineerd met moderne en comfortabele meubels. Beide zale… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Kweetal is mooi landelijk en rustig gelegen in de Alblasserwaard, en toch gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A15 en A27. U kunt gratis parkeren op eigen terrein. Onze locatie is centraal gelegen tussen; Utrecht (30 km), Rotterdam (30 km), Breda (40 km), Den Bosch (50 km). Kweetal is goed bereikbaar via de provincialeweg N216. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Rijksweg Schelluinen’. Lijn 71 en 74 stoppen bij deze halte. Vanaf de bushalte is het ongeveer 1 km wandelen naar onze accommodatie. Inklappen Kweetal is mooi landelijk en rustig gelegen in de Alblasserwaard, en toch gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A15 en A27. U kunt gratis parkeren op eigen terrein. Onze locatie is centraal gelegen tussen; Utrecht (30 km), Rotterdam (30 km), Breda (40 km), Den Bosch (50 km). Kweetal is goed bereikbaar via de provincialeweg N216. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Rijksweg Schelluinen’. Lijn 71 en 74 stoppen bij deze halte. Vanaf de bushalte is het ongeveer 1 km wandelen naar onze accommoda… Lees meer


  Eten en drinken
  Graag verzorgen we voor u het ontbijt, koffie/thee en de lunch tijdens uw verblijf. Op verzoek kan vanaf 6 personen een diner op locatie worden verzorgd. Kweetal heeft zelf geen eigen horeca voorzieningen. Door een samenwerking met een professionele cateraar kan een diner worden verzorgd wat vergelijkbaar is met een bezoek aan een gemiddeld restaurant.


  Overnachten
  Op verzoek kan overnachting op locatie geregeld worden. Aangezien de locatie gelegen is bij een kleinschalige camping met moderne, schone wc’s en douches. Ook de camping is voorzien van een snelle WiFi verbinding. Voor u en uw gasten kan er een of meer nieuwe of jonge Adria Caravan geregeld worden. Zo kunt u een workshop of heisessie op een unieke en rustieke wijze afsluiten.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer altijd inbegrepen
  Smart TV / Flatscreen altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Smartboard
  Printer
  Kopieerapparaat

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Bedrijfsfeest
  Coaching
  Conferentie
  Cursus
  Flexwerken
  Heisessie
  Kookworkshop
  Lunchen
  Presentatie
  Private dining
  Seminar
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 2 vergaderruimtes
  Geschikt voor gezelschappen van 2 tot 125 personen
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Self-service (keuken)
  Eigen cateraar mogelijk
  Locatie exclusief af te huren

  Sfeer en inrichting

  Modern
  Design
  Landelijk
  Agrarisch
  Huiselijk
  Zakelijk
 • Adres

  Landscheiding 4, Schelluinen (Zuid-Holland)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Landelijk
  Nabij snelweg
  Op het platteland
  Rolstoeltoegankelijk
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A15  (1,5 km)
  A27  (7,2 km)
  A2  (9,8 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 20 meter van de entree
  80 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Gorinchem: 3,4 km
  Station Boven-Hardinxveld: 3,5 km
  Station Gorinchem Noord: 3,8 km
  Station Arkel: 5,5 km
  Station Hardinxveld-Giessendam: 6,3 km

  Nabij gelegen steden

  Dordrecht: 18 km
  Gouda: 25,6 km
 • Teambuilding

  Wij bieden diverse teambuilding activiteiten aan, bijvoorbeeld: * Schapendrijven, een unieke teambuildingactiviteit, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren; * Teambuilding met roofvogels, een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt. Wie durft het aan om een immense roofvogel over het hoofd of tussen de benen door te laten vliegen? * Brug Bouwen Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. Want wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? * Percussie workshops en nog veel meer... neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Kweetal
0.0486