De Oude Verkadefabriek
Zaandam   (regio Zaanstad)

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

De oude Verkadefabriek: 1 – 20 personen

 • Highlights

  2 zalen
  1 – 20 personen
  Coach- en trainingsruimte

  Aanwezige zalen + tarieven

  De oude Verkadefabriek

  Capaciteit: 1 - 20 personen
  Welkom bij De Oude Verkadefabriek, dé smaakvolle vergaderlocatie in het hart van Zaandam. Gevestigd in de historische monument, dat vroeger een bruisende beschuitfabriek was, bieden wij een unieke setting met een prachtig uitzicht op de Zaan.

  Onze ruime zaal is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en voorkeuren. Of je nu kiest voor een informele opstelling of een traditionele vergaderopstelling, wij zorgen ervoor dat de ruimte perfect wordt ingericht voor jouw bijeenkomst.
  Inklappen
  Welkom bij De Oude Verkadefabriek, dé smaakvolle vergaderlocatie in het hart van Zaandam. Gevestigd in de historische monumen…
  Lees meer
  Toon capaciteit per zaalopstelling
  Standaard capaciteit
  U-vorm 10
  Blok 10
  Theater 12
  Boardroom 8
  Receptie 20
  Diner 10
  € 290 per dagdeel
  € 390 per 2 dagdelen
  € 490 per 3 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
  Lunch
  vanaf € 9,50 p.p.
  Diner
  vanaf € 20,00 p.p.
  Borrel
  vanaf € 10,00 p.p.
  Overnachten
  vanaf € 100,00 p.p.
  Frisdranken/sappen
  vanaf € 7,50 p.p. per dagdeel
 • Inrichting en sfeer
  Welkom bij De Oude Verkadefabriek, dé smaakvolle vergaderlocatie in het hart van Zaandam! Gevestigd in een historische monument, dat vroeger een bruisende beschuitfabriek was, bieden wij een unieke setting met een prachtig uitzicht op de Zaan. Onze ruime zaal is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en voorkeuren. Of je nu kiest voor een informele opstelling of een traditionele vergaderopstelling, wij zorgen ervoor dat de ruimte perfect wordt ingericht voor jouw bijeenkomst. Daarnaast bieden wij ook een aparte break-out room aan, zodat je in kleine groepen kunt vergaderen of brainstormen in een intieme setting. En natuurlijk staat er koffie, thee en wat lekkers voor jullie klaar. De vergaderlocatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het is binnen loopafstand te bereiken. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid aanwezig. Inklappen Welkom bij De Oude Verkadefabriek, dé smaakvolle vergaderlocatie in het hart van Zaandam! Gevestigd in een historische monument, dat vroeger een bruisende beschuitfabriek was, bieden wij een unieke setting met een prachtig uitzicht op de Zaan. Onze ruime zaal is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en voorkeuren. Of je nu kiest voor een informele opstelling of een traditionele vergaderopstelling, wij zorgen ervoor dat de ruimte perfect wordt ingericht voor jouw bijeenkomst. Daarnaast bied… Lees meer


  Ligging en omgeving
  Kom inspiratie op doen in business center De Bedrijvige Bij en reserveer 'De Sprint': DTEvents biedt ondernemers van binnen en buiten de Zaanstreek een creatieve werkomgeving waar gewerkt en genetwerkt kan worden, bedrijfsevents plaatsvinden en waar mooie initiatieven tot stand komen. Kortom een plek van én voor ondernemers. In het hart van het Zaanse industriële erfgoed bieden wij deze fijne vergader- en trainingsruimte die flexibel is in te richten en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Business center De Bedrijvige Bij ligt direct aan de A8 afrit 2 Koog aan de Zaan, heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt op ongeveer tien minuten lopen vanaf het treinstation Zaanse Schans. Inklappen Kom inspiratie op doen in business center De Bedrijvige Bij en reserveer 'De Sprint': DTEvents biedt ondernemers van binnen en buiten de Zaanstreek een creatieve werkomgeving waar gewerkt en genetwerkt kan worden, bedrijfsevents plaatsvinden en waar mooie initiatieven tot stand komen. Kortom een plek van én voor ondernemers. In het hart van het Zaanse industriële erfgoed bieden wij deze fijne vergader- en trainingsruimte die flexibel is in te richten en beschikt over alle benodigde… Lees meer


  Eten en drinken
  Wij besteden veel aandacht aan de innerlijke mens want hard werken moet beloond worden. Goede koffie, thee, water en friandises zijn standaard in onze arrangementen opgenomen. Daarnaast zorgen wij voor lekkere gevarieerde lunches, heerlijke buffetten en ambachtelijke hapjes. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de diensten van lokale ondernemers.


  Overnachten
  Na een lange dag trainen of vergaderen is het heerlijk bijkomen in de Zaanstreek. Rondom ons business center vind je de leukste accommodaties die een perfecte uitvalsbasis zijn voor een bezoek aan de Zaanse Schans of Amsterdam. Via onze partner dtevents kunnen wij u een zeer gevarieerd aanbod van hotels, b&b's en accommodaties aanbieden. Mocht overnachting gewenst zijn dan nemen wij uw reservering graag uit handen.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer op aanvraag
  Smart TV / Flatscreen altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Videocamera
  Geluidsinstallatie
  Microfoon (bedraad)
  Microfoon (draadloos)
  Printer
  Kopieerapparaat

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Coaching
  Cursus
  Flexwerken
  Heisessie
  Lunchen
  Overnachten
  Presentatie
  Seminar
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 2 vergaderruimtes
  Geschikt voor gezelschappen van 1 tot 20 personen
  Minimale boekingsduur bedraagt 4 uur
  Doordeweeks te huur
  Ook 's avonds te huur
  Ook in het weekend te huur
  Self-service (keuken)
  Locatie exclusief af te huren

  Overnachtingsmogelijkheden

  Overnachten bij deze vergaderlocatie
  Beschikt over 100 kamers
  Overnachten tot 200 personen

  Locatie-faciliteiten

  Lift

  Sfeer en inrichting

  Modern
  Design
  Industrieel
  Zakelijk
 • Adres

  Westzijde 178, Zaandam (Noord-Holland)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Nabij openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Rolstoeltoegankelijk

  Afstand tot snelwegen

  A8  (0,2 km)
  A7  (1,9 km)
  A10  (5,2 km)
  A5  (7,2 km)
  A22  (8,3 km)
  A9  (8,3 km)
  A200  (9,0 km)

  Parkeren

  Betaald parkeren op eigen terrein
  Op ca. 10 meter van de entree
  40 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Zaandam: 0,9 km
  Station Zaandam Kogerveld: 1,2 km
  Station Koog Bloemwijk: 1,6 km
  Station Koog-Zaandijk: 2,8 km
  Station Wormerveer: 5,1 km

  Nabij gelegen steden

  Zaanstad: 0,7 km
  Amsterdam: 9,5 km
  Haarlem: 14,2 km
  Amstelveen: 16,6 km
  Alkmaar: 21,2 km
 • Teambuilding

  Tegenwoordig kiezen steeds meer organisaties ervoor om voorafgaand, tijdens of afsluitend aan een inhoudelijke training ook een luchtig cq fun gedeelte aan de dag toe te voegen. Begin de dag bijvoorbeeld met een mindfulness workshop, maak tijdens de training gebruik van creatieve of muzikale activiteiten en sluit het programma af met een culinaire workshop. Op deze manier maak je trainingsdagen vaak nog effectiever en in ieder geval een stuk leuker. Bent u benieuwd welke workshop of activiteit het beste bij uw training en groep past neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met onze vaste business partner dtevents een vrijblijvend advies voor u uitwerken.

  Haka workshop

  Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Je gebruikt hierbij zowel het lichaam als de stem. Het is de combinatie van het laten spreken van zowel de innerlijke als de uiterlijke kracht.

  Deze workshop van ongeveer 30 minuten is een echte energizer. In korte tijd is iedereen alert en vol energie. De Haka is bij uitstek een activiteit als onderbreking of juist als aftrap van een vergadering of trainingsdag.
  € 22,50 per persoon
  8 – 12 personen
  Offerte!

  Graffiti workshop

  Tijdens deze workshop leer je de basisvaardigheden van graffiti spuiten en maak je zelf of samen met het team een mooi kunstwerk.

  Je wordt door professionele graffiti kunstenaars stap voor stap begeleid in de technische en creatieve aspecten van deze kunstvorm.

  Maak een gek ontwerp van jullie bedrijfslogo of visualiseer de zojuist ontwikkelde plannen voor het komende jaar. De mogelijkheden van wat je met een spuitbus kunt maken zijn eindeloos.
  € 27,50 per persoon
  8 – 12 personen
  Offerte!

  Workshop Capoeira

  Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst, een vechtkunst verborgen in een dans en zo veel meer....

  Deze actieve en muzikale workshop heeft als doel om met de hele groep een positieve energieke sfeer op te roepen waar alle spelers zich van hun beste kant kunnen laten zien.

  Capoeira is veelzijdig en erg toegankelijk dus ook voor mensen met een mindere conditie goed te doen.
  € 27,50 per persoon
  8 – 12 personen
  Offerte!

  Workshop Djembé

  De djembé is een vaastrommel die veelal voorkomt in West-Afrika. Djembés werden traditioneel gebruikt om met andere dorpen te communiceren. Destijds kende men meer dan 1000 verschillende muziek- en dus communicatiestijlen.

  Tijdens deze één uur durende workshop gaan we aan de slag met deze bijzondere vorm van communicatie aan de hand van het Lamba en Warasodon ritme.

  Een ontzettende leuke workshop waarin je op ludieke wijze leert verbinding met elkaar te leggen.
  € 27,50 per persoon
  8 – 12 personen
  Offerte!

  Fotografie Workshop

  Een creatieve foto workshop op de Zaanse Schans of het Hembrugterrein waarbij u in twee en een half uur op een leuke manier foto’'s met uw smartphone leert maken. Na deze korte workshop weet u de meest unieke en leuke momenten op een creatieve manier vast te leggen met uw smartphone om deze via social media te delen?
  € 35,00 per persoon
  8 – 12 personen
  Offerte!

  Speurtocht op een E- Fatbike

  Wat ga je beleven?
  Stap op een stoere E-fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek en ontdek onder andere het industriële erfgoed, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans natuurlijk niet mag ontbreken.

  Tijdens de speurtocht op een E- fatbike wordt de groep verdeeld in verschillende teams, ieder team krijgt een eigen tasje. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Welk team wordt de winnaar en ontvangt de prijs?
  € 52,50 per persoon
  8 – 150 personen
  Offerte!

  Agile Kookstudio

  De Agile kookstudio is een geweldige manier om kennis te maken met de principes van de SCRUM methodiek. Met het koken creëren we een praktijksetting die een ieder begrijpt, voor de nodige ontspanning zorgt en teamdynamiek naar boven laat komen.

  De Agile kookstudio is een 3 uur durende training en kookworkshop ineen, wordt professioneel begeleidt door een Agile coach en een chefkok én levert een heerlijke lunch of diner op!
  € 90,00 per persoon
  8 – 12 personen
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor De Oude Verkadefabriek
0.0433