Boerderij Dondertman
Holten   (regio Deventer)

Proatzolder: 1 – 40 personen

Proatzolder: 1 – 40 personen

 • Highlights

  1 zaal
  10 – 45 personen
  Boerderij

  Aanwezige zalen + tarieven

  Proatzolder

  Capaciteit: 1 - 40 personen
  De Proatzolder is gelegen op de bovenverdieping van het “Boshuus” waar u uitkijkt over het platteland met bosrijke omgeving. De accommodatie is standaard voorzien van alle moderne faciliteiten en beschikt over wifi, een digitaal bord, een flipover en professionele audiovisuele apparatuur. In de zaal zijn diverse opstellingen mogelijk.
  Inklappen
  De Proatzolder is gelegen op de bovenverdieping van het “Boshuus” waar u uitkijkt over het platteland met bosrijke omgeving.…
  Lees meer
  € 75 per dagdeel
  € 125 per 2 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  De zaalhuur is inclusief gebruik van de audiovisuele middelen, wifi, koffie/thee/water en er staat pepermunt op tafel. Ook een bezoek aan de boerderij is inbegrepen!

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
  Lunch
  vanaf € 5,00 p.p.
  Frisdranken/sappen
  O.b.v. nacalculatie
 • Inrichting en sfeer
  Zoekt u voor uw bedrijf of gezelschap een leuke en inspirerende locatie voor een vergadering of werkoverleg? Wij beschikken over prima zaalaccommodatie voor 30 tot 40 personen. U verblijft met uw gezelschap op de bovenverdieping van het “Boshuus” waar u uitkijkt over het platteland met bosrijke omgeving. De accommodatie is standaard voorzien van alle moderne faciliteiten en beschikt over wifi, een digitaal bord, een flipover en professionele audiovisuele apparatuur. In de zaal zijn diverse opstellingen mogelijk. Het Boshuus bezit een lift en daarmee is de zaal boven tevens geschikt voor minder validen. Inklappen Zoekt u voor uw bedrijf of gezelschap een leuke en inspirerende locatie voor een vergadering of werkoverleg? Wij beschikken over prima zaalaccommodatie voor 30 tot 40 personen. U verblijft met uw gezelschap op de bovenverdieping van het “Boshuus” waar u uitkijkt over het platteland met bosrijke omgeving. De accommodatie is standaard voorzien van alle moderne faciliteiten en beschikt over wifi, een digitaal bord, een flipover en professionele audiovisuele apparatuur. In de zaal zijn diverse opste… Lees meer  Ligging en omgeving
  De boerderij ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van het bosrijke Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De locatie is bereikbaar vanaf de A1 afslag Holten, vanuit Holten-dorp of vanaf de N332 (Lochem- Raalte). Er is een ruim en gratis parkeerterrein. De locatie is gelegen tussen Deventer en Almelo in. De locatie is echter niet goed bereikbaar per openbaar vervoer.


  Eten en drinken
  Vergaderen inclusief lunch? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In onze zaal de Hooiberg serveren wij u graag uitsmijters, schnitzel/brood of patat, shoarma of desgewenst broodjes of zelfs een boerenbroodmaaltijd. Informeert u vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.


  Overnachten
  Niet mogelijk, maar er zijn tal van mogelijkheden in de nabije omgeving.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Audiovisuele middelen

  Smartboard
  Geluidsinstallatie
  Microfoon (draadloos)
  Kopieerapparaat

  Locatie geschikt voor

  Cursus
  Dineren
  Heisessie
  Lunchen
  Presentatie
  Teambuilding
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 1 vergaderruimte
  Geschikt voor gezelschappen van 10 tot 45 personen
  Doordeweeks te huur
  Ook per uur te huur

  Sfeer en inrichting

  Landelijk
  Agrarisch
  Huiselijk
 • Adres

  Meester Bosweg 5, Holten (Overijssel)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Bosrijke omgeving
  Landelijk
  Op het platteland
  Rolstoeltoegankelijk
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A1  (5,8 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  Op ca. 10 meter van de entree
  175 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Holten: 3 km
  Station Rijssen: 8,9 km
  Station Nijverdal: 9 km

  Nabij gelegen steden

  Deventer: 16,5 km
  Almelo: 19,5 km
  Zutphen: 22,8 km
 • Teambuilding

  En wilt u even een onderbreking? Onze boerderij en de plattelandsomgeving lenen zich hier bij uitstek voor! Er zijn diverse leuke (korte) wandelingen en fietstochten in de omgeving. Tevens bieden wij de mogelijkheid van klootschieten, huifkartochten of verzorgen wij desgewenst een ritje met zogeheten ToekToeks (elektrisch vervoer), waarmee u de omgeving kunt verkennen.

  Bezoek aan de boerderij

  Op de boerderij zijn veel dieren. Van kippen, schapen, varkens en geiten tot konijnen en cavia’s in Cato’s nieuwe en ruime knuffelhuis. Een bezoek aan de boerderij is kosteloos bij de huur van de vergaderruimte!
  Prijs op aanvraag
  Offerte!
 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Boerderij Dondertman
0.0715