Bij van Bruggen
Diepenveen   (regio Deventer)

Kleine Zaal: 4 – 20 personen

Kleine Zaal: 4 – 20 personen

Kleine Zaal: 4 – 20 personen

Kleine Zaal: 4 – 20 personen

Kleine Zaal: 4 – 20 personen

Grote Zaal: 6 – 48 personen

Grote Zaal: 6 – 48 personen

Grote Zaal: 6 – 48 personen

Grote Zaal: 6 – 48 personen

 • Highlights

  2 zalen
  6 – 96 personen
  Vergaderlocatie

  Aanwezige zalen + tarieven

  Grote Zaal

  Capaciteit: 6 - 48 personen
  Onze grote zaal is met de grote ramen en hoge plafonds licht en ruimtelijk. Er zijn natuurlijk verschillende opstellingen mogelijk. Het is een speelse ruimte met een moderne inrichting.
  Inklappen
  Onze grote zaal is met de grote ramen en hoge plafonds licht en ruimtelijk. Er zijn natuurlijk verschillende opstellingen mog…
  Lees meer
  € 210 per dagdeel
  € 400 per 2 dagdelen

  Offerte

  Kleine Zaal

  Capaciteit: 4 - 20 personen
  De kleine zaal is een fijne zaal met veel daglicht en een moderne inrichting. Standaard staan hier twee lange tafels (één hoge en één lage) en een fijne loungebank. Natuurlijk zijn er in overleg andere opstellingen mogelijk.
  Inklappen
  De kleine zaal is een fijne zaal met veel daglicht en een moderne inrichting. Standaard staan hier twee lange tafels (één hog…
  Lees meer
  € 210 per dagdeel
  € 400 per 2 dagdelen

  Offerte
 • Vergaderarrangementen

  Alle prijzen zijn inclusief koffie, thee en water voor 10 personen, daarboven wordt € 8,50 per persoon gerekend. De arrangementen zijn altijd inclusief gebruik van beamer en flipover. Wij bieden ook een ''strippenkaart'' Bij 10 hele dagen, de 11e dag gratis Bij 10 halve dagen, de 11e gratis. De zaalhuur wordt vooraf gefactureerd, overige kosten (zoals de maaltijden) worden achteraf gefactureerd.

  Cateringtarieven

  Koffie/thee/water
  Inbegrepen bij zaalhuur
 • Inrichting en sfeer
  Kom binnen! Bij van Bruggen is van alle markten thuis. Met twee mooie ruimtes in ons moderne theehuis, is Bij van Bruggen een unieke vergaderaccommodatie aan de rand van het park Zandweteringpark in Deventer. In de prachtige, landelijke omgeving tussen Schalkhaar en Diepenveen verrassen wij jullie als groep graag met onze ruime, lichte vergaderzalen en heerlijke lekkernijen. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 98 personen. Door de centrale ligging en gratis parkeerplaatsen is Bij van Bruggen een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen, presentaties en trainingen te verzorgen. Onze ruime, lichte vergaderzalen en ons mooie theehuis hebben allemaal een verbinding met het mooie Zandweteringpark. De ideale omgeving voor een productieve en inspirerende bijeenkomst! Inklappen Kom binnen! Bij van Bruggen is van alle markten thuis. Met twee mooie ruimtes in ons moderne theehuis, is Bij van Bruggen een unieke vergaderaccommodatie aan de rand van het park Zandweteringpark in Deventer. In de prachtige, landelijke omgeving tussen Schalkhaar en Diepenveen verrassen wij jullie als groep graag met onze ruime, lichte vergaderzalen en heerlijke lekkernijen. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 98 personen. Door de centrale ligging en gratis parkeerplaatsen is Bij van B… Lees meer


  Covid19-maatregelen
  Onze locatie is voorzien van alle maatregelen om jouw bijeenkomst 'coronaproof' in te richten. De maximum capaciteit is aangepast naar 30 personen in de grote zaal en 10 in de kleine zaal.


  Ligging en omgeving
  Bij van Bruggen ligt aan de rand van de stad Deventer in een groene en landelijke omgeving, pal aan het Zandweteringpark. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn fiets- en wandelroutes in de directe omgeving.


  Eten en drinken
  Natuurlijk voorzien wij jullie graag van een bij jouw programma passend ontbijt, lunch, high-tea, buffet, bbq, borrelarrangement of diner. In onze vergaderzalen kun je onbeperkt gebruik maken van versgemalen koffie en onze heerlijke theespecialiteiten. Koffie en thee zijn inbegrepen in de zaalhuur tot 10 personen. Is jouw gezelschap groter dan rekenen we €8,50 voor iedere extra persoon.


  Overnachten
  Bij ons kun je niet overnachten, maar er zijn in de omgeving van Deventer verschillende overnachtingsmogelijkheden. We geven je graag tips.

 • Basis vergaderfaciliteiten

  Whiteboard / Flipover altijd inbegrepen
  Beamer altijd inbegrepen

  Internet

  Draadloos internet (WiFi) altijd inbegrepen

  Locatie geschikt voor

  Bedrijfsborrel
  Bedrijfsfeest
  Coaching
  Conferentie
  Cursus
  Dineren
  Lunchen
  Presentatie
  Private dining
  Seminar
  Trainingen
  Vergaderen
  Workshop

  Huurmogelijkheden

  Beschikt over 2 vergaderruimtes
  Geschikt voor gezelschappen van 6 tot 96 personen
  Doordeweeks te huur
  Ook in het weekend te huur

  Sfeer en inrichting

  Modern
  Design
  Landelijk
  Zakelijk
 • Adres

  Wechelerweg 52, Diepenveen (Overijssel)

  Kaartweergave

  Ligging en bereikbaarheid

  Bosrijke omgeving
  Landelijk
  Nabij vliegveld
  Op het platteland
  Rolstoeltoegankelijk
  Rustig gelegen

  Afstand tot snelwegen

  A1  (4,7 km)

  Parkeren

  Gratis parkeren op eigen terrein
  28 parkeerplaatsen

  Afstand tot treinstations

  Station Deventer: 2,2 km
  Station Deventer Colmschate: 4,5 km
  Station Twello: 6,3 km
  Station Olst: 7,3 km

  Nabij gelegen luchthavens

  Teuge International Airport: 9,1 km

  Nabij gelegen steden

  Deventer: 2,5 km
  Apeldoorn: 15,7 km
  Zutphen: 16,1 km
 • Teambuilding

  We hebben een prachtig zonnig terras om heerlijk samen te borrelen of een maaltijd te nuttigen. Onze ruime locatie leent zich uitstekend voor teambuildingsactiviteiten. Deze kunnen wij in overleg voor jullie verzorgen. In de omgeving zijn ook prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. De locatie bevindt zich aan het Zandweteringpark waar je in de pauzes fijn even kan wandelen.

 • Ervaringen met deze locatie? Schrijf een review!

  Klik hier om een recensie te schrijven voor Bij van Bruggen
0.0934